-
مشكل در سرور و ديتابيس
من مامبو را به صورت لوكال نصب كردم در هاست هم اين كار را انجام دادم .براي انتقال اطلاعات از لوكال به هاست در
phpmyadmin هم export كردم براي import در هاست سراغ phpmyadmin در mysql رفتم .error ميگرفت از خط ساختن جدول.متوجه شدم اصلا در phpmyadmin
اجازه ساخت جدول ندارم ودر قسمت Create new database: Documentation
No Privileges ميباشدالبته با mysql در ساخت جدول مشكلي ندارم.لطفا مرا راهنمايي كنيد.متشكرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-12-2006 10:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشكل در سرور و ديتابيس
سلام
ان شا الله در چند روز آینده (2-3 روز) یک آموزش کامل و راحت برای ساخت سایت در لوکال و ریختن آن بر روی سرور بر روی مامبولرن قرار خواهد گرفت.
یا علی/خداحافظ
-
-
ا عرض معذرت من هيچ مشكلي در ساخت سايت روي لوكال يا هاست ندارم تنها مشكل من در كنترل پنل cpanel است كه در قسمت mysql در phpmyadmin اجازه ساخت جدول و يا import را نمي دهد .ممنون مي شوم كمكم كنيد
-
-
چه اروری میده؟ یعنی وقتی میخوای دیتا بیستو ایمپورت کنی چه ایرادی می گیره؟
-
-
با سلام error را در بالا هم گفتم .اصلا در phpmyadmin در زير قسمت creaat database نوشته شده No Privileges واصلا در phpmyadmni قادر به ساختن ديتابيس نيستم.درهنگام import هم روي فايل sql روي دستور creat table ايراد ميگيرد.ظاهرا از طريق phpmyadmin نميدانم به چه دليلي اجازه ساخت ديتابيس نميدهد.
-
-
علت اين هست كه شما با يوزر اصلي وارد نشديد و نميتونيد ديتا بيس بسازيد.
دو راه حل داريد.
1- با يوزر ادمين وارد PHPMyAdmin بشيد.
2- اگر پسورد را نداريد از فايل config.default.php به صورت دستي پسورد و يوزر ادمين رو تغيير بديد و با اون وارد بشيد.
براي مثال
کد:
$cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root';
$cfg['Servers'][$i]['password'] = '';
اين دو فيلد مربوط به يوزر و پس هست. منتها به ياد داشته باشيد كه اين يوزر و پسورد در چند جا بايد تغيير كنه.
-
-
با تشكر.من با يوزرنيم و پسورد اصلي وارد cpanel سايت شده و از آنجا وارد my sql و phpmyadmin ميشوم و از من يوزرنيم و پسورد ديگري نمي خواهد.آيا اين كار اشتباهي است .چون من خودم phpmyadmin را روي سايت قرار نداده ام.آيا بايد خودم اين كار را انجام دهم
-
-
من مامبو را به صورت لوكال نصب كردم
من تصور کردم روی لوکال کار میکنید.
اگر روی سرور هست پس مشکلی نباید داشته باشید. مگر اینکه در هنگام ساختن دیتا بیس و یوزر تیک Privileges رو نزده باشید. اگر نزدید باید یوزر رو مودیفای کنید و تیک Privileges رو بزنید.
-
-
با عرض معذرت من يك بار ديگه بطور كامل مي گم چكار كردم.من مامبو را به صورت لوكال كامل نصب كردم و مشكلي ندارم.مامبو را روي سايت هم نصب كردم ومشكلي ندارم.البته اسامي يوزر ديتابيسم در لوكال و هاست فرق مي كند.حالا مشكلم اين است كه اطلاعات لوكال را مي خواهم export كرده و بعد import كنم.ظاهرا در import كردن مشكل دارم.من روي سايت براي نصب مامبو در mysql اول ديتابيس را ساخته و بعد يوزر و بعد به هم مرتبط كرده و گزينه Privileges را هم تيك زده ام.و مامبو روي سايت كاركرده اما حالا بعد از export در لوكال براي import روي سايت مشكل دارم.البته نسخه هاي phphmyadmin من يكسان نيست.در ضمن من در export نميدانم همه گزينه ها را تيك بزنم يا نه.بنابراين گزينه هاي كه در قسمتسايت براي بكاپ ديتابيش گفته را تيك ميزنم.
-
-
سلام
آموزش بکاپ از دیتابیس در PHPMYADMIN:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش انتقال سایت از لوکال به سرور:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش نحوه ایجاد دیتابیس در سایت:
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)