-
فراخواني مامبو از يك فولدر
سلام
من مامبو را در يك فولدر در هاست نصب كردم ... حالا چه جوري ميتونم كاري كنم كه با تايپ دامين سايت مامبو از توي اون فولدر بالا بياد و نيازي نباشه كه در ادامه آدرس سايت نام اون فولدر هم تايپ بشه؟؟؟
البته فكر ميكنم بايد يك فايل ايندكس در ريشه هاست ساخته بشه كه دايركت بشه به فايل ايندكس مامبو ... ولي نميدونم داخل اون فايل ايندكس كه در ريشه هست چي بايد بنويسم كه اينكارو انجام بده؟؟؟ ممنون ميشم اگر كسي كمك كنه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-20-2008 07:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فراخواني مامبو از يك فولدر
سلام دوست عزيز - ببين اين رو ميتوني قرار بدي و كار ميكنه ؛ من كه تست كردم كار كرد ولي نميدونم براي شما هم كار كنه يا نه
کد:
<script language="JavaScript">
<!--
function FP_goToURL(url) {//v1.0
window.location=url;
}
// -->
</script>
<body onload="FP_goToURL(/*href*/'[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])">
توي يه فايل به نام ايندكس قرار بده و آدرس جايي كه ميخواي بره رو ميتوني جاي ياهو تايپ كني - يادت باشه اينطوري باشه
کد:
http://www.yoursite.com/folder
يا فقط پوشه مربوطه رو معرفي كن
موفق و پيروز باشيد
-
-
سلام.با تشکر از پسر مهربون عزیز 
از طریق کنترل پنل هاست هم میشه ریدایرکت کرد و سرعتش هم بیشتره.
در ضمن شما می تونید تمام فایل ها را از داخل اون پوشه به روت (ریشه) هاستتون منتقل کنید و با اصلاح آدرس سایتتون در فایل configuration.php دیگه سایتتون درست میشه.
توی اون فایل index هم می تونید این کد ها را بزارید:
کد:
<script type="text/javascript">
<!--
window.location = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
//-->
</script>
که یکم شبیه کد پسر مهربون هست.
و یا این کد (از طریق متا تگ):
کد:
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="3;URL=http://www.ursite.com">
البته توجه کنید که کد اولی که من دادم و کدی که پسر مهربون داد با جاوا هستند و در نتیجه اگر کاربر مثلا جاوای مرورگرش را غیر فعال کرده باشه به مشکل بر می خورین و کد دیگه عمل نخواهد کرد
در نتیجه پس از ریدایرکت از طریق کنترل پنل هاست توصیه من همون کد متاتگ هستش. 8)
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــــلی
-
-
پیشنهاد می کنم این موارد رو بررسی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد من استفاده از htaccess هست
شما از خود کنترل هاست خودتون هم اگر گزینه ی redirect رو دارید می تونید این کار رو بکنید
یاعلی
-
-
در صورتي كه REdirect از طريق htaccess. يا كنترل پنل انجام بشه، در افزايش رتبه صفحه داخل پوشه شما در موتورهاي جستجو هم موثر هست.
چون تمام لينك هايي كه به آدرس ريشه سايت شما اشاره دارند، اونها رو براي اون پوشه هم محاسبه ميكنه.
-
-
ممنووووووونم
-
-
[quote author=مجید link=topic=15021.msg79622#msg79622 date=1216617930]
شما از خود کنترل هاست خودتون هم اگر گزینه ی redirect رو دارید می تونید این کار رو بکنید
یاعلی
[/quote]
سلام
من هاستم از كنترل پنل پلسك plesk استفاده مي كنه آيا گزینه ی redirect را داره؟ راستش مدير هاست كه اطلاعي نداشت ..
-
-
خیر نداره
مجبورید از HTACCESS استفاده کنید برای این مورد که در انجمن توضیخ دادیم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)