سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه !

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه !

من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه ! ایا کسی چینین کمپوننتی داره ؟ یا میتونه بنویسه؟

- بتونه ‌مقاله‌ها را بصورت Category و با نویسنده‌ها ش مرتبط کنه یعنی: کتگوری میتونه (سیاسی ، فرهنگی ، ادبی ، خبر....) و غیره باشه. و یک مقاله میتونه از یک کتگوری هم زیاتر باشه - شاید یک مقاله هم سیاسی باشه هم اجتماعی- نویسنده‌هاش هم من بتونم اظافه كنم .

- مقاله‌ها میتونند جزو 1 یا چند کتگوری مختلف باشند. در ضمن مقاله‌ها باید یک نویسنده هم داشته باشند. كه هنگام اظافه كردن مقاله بتونم اسم نویسند‌‌ه‌ش را از منیو یا لیست add کنم.

- کتگوریها و نویسنده‌ها را باید بتونم اظافه یا کم کنم و اتوماتیک لیست نویسنده‌ها را update کنه .

- باید بتونم مقاله‌ها را هم با كتگوری خودش و هم با نویسندش ببینیم ! یعنی اگر كلیك روی یك نویسنده‌ای كردم بتونم تمام مقاله‌هاشو ببینم یا اگر كلیك روی یه كتگوری كردم ( که‌ کتگوریها در منیوی دست راست هستند) همه‌ی مقاله‌های همه نویسنده‌ها برای اون كتگوری ظاهر بشه و در پایین قابلیت pagination و Next , Previous را داشته باشه.

- هنگام خواندن مقاله‌ یک نویسنده لیست مقاله‌های دیگه همون نویسنده در پایین ظاهر بشه ، بعد لینک بیوگرافی و عکسهای نویسنده هم ظاهر بشه و اگه میشه لیست مقاله‌هاش بصورت تعداد مقاله‌هاش - کتگوریشون - شماره خوندنش ، rating .....

- قابلیت Archieve داشته باشه و بتونم مقاله‌های یک روز مشخص را ببینم - یعنی اگه کلیک روی یک روزی کردم همه‌ مقاله‌های اون روز را به‌ من نشون بده.

- یک مقاله میتونه این فورمتها را داشته باشه - عکس - تکست - PDF - یعنی یک article شاید فقط یک عکس باشه ، شاید یک مقاله فقط یک فایل PDF باشه !

- صفحه‌ اول باید طوری باشه که عکس نویسنده + نام نویسنده + تاریخ نوشتن مقاله+ کتگوری + گزینه‌ای از مقاله‌ ... نشون بده و امار مقاله ( چند نفر خونده‌نش ، Number read , PDF, Comment,Print, Save,
    Send it to a Friend, ..etc.

- در پایین صفحه هم continue داشته باشه که بتونه مقاله‌های یک یا 2 هفته را نشون بده به صورت لیست نا با جزئیات دیگه !

- 4- مقاله ها قابلیت sort داشته باشند : Top rated articles - Most read articles .... etc

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Re: من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه !

شما به دو تا كامپوننت احتياج داريد.
    1- يوزر اكستندر
    2- كامپننت اختصاصي خبر

هر دو كامپوننت تجاري هستند و ميتونيد اونها رو خريداري كنيد.
    در صورت تمايل براي اطلاع از قيمت و همچنين مشخصات دقيق با ايميل Info [at] mambolearn.com تماس بگيريد.

خوب دوست عزیز من چطوری بدونم که این کمپوننتهایی که شما نامبردید چه هستند و ایا بدرد من میخورند یا نه ؟ چطور و کجا میتونم تستشون کنم؟

مطالبي كه شما ذكر كرديد مشخصات و نيازهاي شما هست.
    بنده براي اين به شما گفتم ايميل بزنيد كه ما بتونيم به شما مشخصات دقيق و امكان تست رو بديم.
    يا علي

من تاکنون 3 تا ایمیل فرستادم ولی فقط یک جواب از اقای فیروزمندان گرفتم. سوال من اینه که ایا شما این چنین کمپوننتی را دارید یا نه ؟ اگه ندارید میتونید درستش کنید (درست میشه ؟) و چقدر طول میکشه...

مرصی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

Re: من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزن

سلام

بیشتر از 4 بار با میل جواب شما رو دادم .

1 بار هم در پیام خصوصی خدمت شما عرض کردم !

دوست من

شما ابتدا مشخص کنید Ezine رو میخوایید یا تمایل دارید کامپوننتی دقیقا مطابق با نیازهای شما نوشته بشه .
    اگر Ezine رو بخوایید هزینه اون 70.000 تومان هست و حد اکثر یک هفته بعد در اختیار شما قرار میگیره .
    اگر میخوایین براتون بنویسیم هزینش 350.000 تومان هست و حداقل 15 روز زمان میبره تا نوشته بشه .
    قیمت کامپوننت چند زبانه کردن محتوای سایت هم قبلا خدمت شما عرض شده !

یا علی

تشکر آقای فیروزمندان، خوب من کمپوننتی را میخوام که توضیحاتشا باسه‌تون ایمیل کردم ، من 2 هفته هم میتونم منتظر بشم ولی میخوام که منا در جریان بذارید و قبل از خرید میخوام تستش کنم. اگه شد من کی میتونم تستش کنم ؟

مرصی

این هم کمپوننتیه که این سایت دارند :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

JamboZine! is an exciting new development for Joomla!. It is a framework that will be able to handle all your online magazine publishing requirements including integrated advertising management.

Overview
    JamboZine organises your on magazine into the following heirarchy:

Publications
    Issues
    Articles
    Subarticles
    The key to JamboZine is a flexible templating system for frontend component. This enables you to tune JamboZine to suit the look of your site. Rather than locking you into a handful of parameters to change, we give you the ability to change whole pages to suit you needs or desired look.

JamboZine will be suitable for online magazine, news and blog sites.

Features
    Unlimited number of publications.
    Unlimited number of issues per publication.
    Unlimited number of articles in an issue.
    Issues can be broken into sections, for example, Editorial, Features, Workshop, etc.
    Aricles can be put into categories.
    Sub articles can be used to produce 'sidebar' stories in a main article.
    Authors can be put into categories.
    Authors can be related to articles categories.
    Multiple category assignment, as well as multiple levels of categories is built in.
    JamboZine comes with the following built in layouts and views:
    Publications
    Publications List
    Issues
    Issue catalog
    Issue table of contents
    Articles
    View an individual article
    List articles by author
    List articles by category
    Authors
    List authors by category
    List authors by category with a sub-listing of related article categories for each order
    Also includes additional extensions such as:
    Joomla search plugin
    Latest issue module
    Screenshots
    Following are some preliminary examples of the administrator component. Note that the component is currently in an advanced "alpha" state and the final product may vary from the image shown.

Categories - Edit Screen
    Articles Category List
    Author Categories List
    Author Edit Screen
    Author List
    Publication Edit Screen
    Publications List
    Sections List
    Issue Edit Screen
    Issues List
    Articles Edit Screen - Upper
    Articles Edit Screen - Lower
    Batch Operations Options
    Purchase

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

ساقی جان این مشخصات JamboZine هست .

شما گفتین Ezine ...

در حال حاضر ما کامپوننت JamboZine رو در اختیار نداریم . و تنها Ezine ...
    راه دوم هم این بود که ما کامپوننت مربوطه رو برای شما بنویسیم .

لطفا دقیقا مشخص کنید که کدوم کامپوننت مورد نظر شماست .

یا علی

اقای فیروزمندان تشکر بابت جوابتون، همینطور که گفتم من یک کمپوننت نیازدارم باسه روزنامه الکترونی... و Ezine تمام قابلیتها را نداره در نتیجه این کمپوننت باید نوشته بشه.. کموننتی که میخوام شبیه Jambozine هست ولی با قابلیت بیشتر از قبیل :

- بتونه ‌مقاله‌ها را بصورت Category و با نویسنده‌ها ش مرتبط کنه یعنی : کتگوری میتونه (سیاسی ، فرهنگی ، ادبی ، خبر....) و غیره باشه. و یک مقاله میتونه از یک کتگوری هم زیاتر باشه - شاید یک مقاله هم سیاسی باشه هم اجتماعی- نویسنده‌هاش و کتگوریهاش را هم من بتونم اظافه كنم .

- مقاله‌ها میتونند جزو 1 یا چند کتگوری مختلف باشند. در ضمن مقاله‌ها باید یک نویسنده هم داشته باشند. كه هنگام اظافه كردن مقاله بتونم اسم نویسند‌‌ه‌ش را از منیو یا لیست add کنم.

- کتگوریها و نویسنده‌ها را باید بتونم اظافه یا کم کنم و اتوماتیک لیست نویسنده‌ها را update کنه .

- باید بتونم مقاله‌ها را هم با كتگوری خودش و هم با نویسندش ببینیم ! یعنی اگر كلیك روی یك نویسنده‌ای كردم بتونم تمام مقاله‌هاشو ببینم یا اگر كلیك روی یه كتگوری كردم ( که‌ کتگوریها در منیوی دست راست هستند) همه‌ی مقاله‌های همه نویسنده‌ها برای اون كتگوری ظاهر بشه و در پایین قابلیت pagination و Next , Previous را داشته باشه.

- یک کتگوری بتونم درست کنم که اسامی تمام نویسنده‌هاش را نشون بده با عکسهاشون. وقتی که کلیک روی یک عکس یا اسم یه نویسنده‌ بکنم بر تو صفحه نویسنده و بتونم:
    - 1 یا چند عکس نویسنده‌ را ببینم
    - بیوگرافی یا لینکش با contact داشته باشه
    - یک لیستی از تمان مقاله‌های نویسنده با این مشخصات : تایتل مقاله + اسم نویسنده + کتگوری مقاله + شماره خواندن + درجه نظرسنجی مقاله + تاریخ

- هنگام خواندن مقاله‌ یک نویسنده لیست لیست مقاله‌های دیگه همون نویسنده در پایین ظاهر بشه

- قابلیت Archieve داشته باشه و بتونم مقاله‌های یک روز مشخص را ببینم - یعنی اگه کلیک روی یک روزی کردم همه‌ مقاله‌های اون روز را به‌ من نشون بده. ولی وقتی کلیک روی اسم یک نویسنده‌ کردم همه مقاله‌ها را نشون بده .. Archive شده و نشده.

- یک مقاله میتونه این فورمتها را داشته باشه - عکس - تکست - PDF - یعنی یک article شاید فقط یک عکس باشه ، شاید یک مقاله فقط یک فایل PDF باشه !

- صفحه‌ اول باید طوری باشه که عکس نویسنده + نام نویسنده + تاریخ نوشتن مقاله+ کتگوری + گزینه‌ای از مقاله‌ ... نشون بده و امار مقاله ( چند نفر خونده‌نش ، Number read , PDF, Comment,Print, Save,
    Send it to a Friend, ..etc.

- در پایین صفحه هم continue داشته باشه که بتونه مقاله‌های یک یا 2 هفته را نشون بده به صورت لیست نا با جزئیات دیگه !

- 4- مقاله ها قابلیت sort داشته باشند : Top rated articles - Most read articles .... etc

لطفا بهم بگید که کی میتونید این کمپنونت را بنویسید... در ضمن شما اگه بتونید این کمپوننت را بنویسید ، میلیونر میشید : چونکه تاکنون چینن کمپوننتی نبوده و خیلی ها هم بهش نیازمندند....

مرصی

خوب اقای فیروزمندان شما تصمیم دارید این کمپوننت را بنیویسید؟ در ضمن من میخوام از Joomla استفاده کنم چونکه کمپوننتهاش زیاترن...... لطفا اگه نمیشه منا در جریان بذارید ...

مرصی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)