سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه !

من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه ! ایا کسی چینین کمپوننتی داره ؟ یا میتونه بنویسه؟

- بتونه ‌مقاله‌ها را بصورت Category و با نویسنده‌ها ش مرتبط کنه یعنی: کتگوری میتونه (سیاسی ، فرهنگی ، ادبی ، خبر....) و غیره باشه. و یک مقاله میتونه از یک کتگوری هم زیاتر باشه - شاید یک مقاله هم سیاسی باشه هم اجتماعی- نویسنده‌هاش هم من بتونم اظافه كنم .

- مقاله‌ها میتونند جزو 1 یا چند کتگوری مختلف باشند. در ضمن مقاله‌ها باید یک نویسنده هم داشته باشند. كه هنگام اظافه كردن مقاله بتونم اسم نویسند‌‌ه‌ش را از منیو یا لیست add کنم.

- کتگوریها و نویسنده‌ها را باید بتونم اظافه یا کم کنم و اتوماتیک لیست نویسنده‌ها را update کنه .

- باید بتونم مقاله‌ها را هم با كتگوری خودش و هم با نویسندش ببینیم ! یعنی اگر كلیك روی یك نویسنده‌ای كردم بتونم تمام مقاله‌هاشو ببینم یا اگر كلیك روی یه كتگوری كردم ( که‌ کتگوریها در منیوی دست راست هستند) همه‌ی مقاله‌های همه نویسنده‌ها برای اون كتگوری ظاهر بشه و در پایین قابلیت pagination و Next , Previous را داشته باشه.

- هنگام خواندن مقاله‌ یک نویسنده لیست مقاله‌های دیگه همون نویسنده در پایین ظاهر بشه ، بعد لینک بیوگرافی و عکسهای نویسنده هم ظاهر بشه و اگه میشه لیست مقاله‌هاش بصورت تعداد مقاله‌هاش - کتگوریشون - شماره خوندنش ، rating .....

- قابلیت Archieve داشته باشه و بتونم مقاله‌های یک روز مشخص را ببینم - یعنی اگه کلیک روی یک روزی کردم همه‌ مقاله‌های اون روز را به‌ من نشون بده.

- یک مقاله میتونه این فورمتها را داشته باشه - عکس - تکست - PDF - یعنی یک article شاید فقط یک عکس باشه ، شاید یک مقاله فقط یک فایل PDF باشه !

- صفحه‌ اول باید طوری باشه که عکس نویسنده + نام نویسنده + تاریخ نوشتن مقاله+ کتگوری + گزینه‌ای از مقاله‌ ... نشون بده و امار مقاله ( چند نفر خونده‌نش ، Number read , PDF, Comment,Print, Save,
    Send it to a Friend, ..etc.

- در پایین صفحه هم continue داشته باشه که بتونه مقاله‌های یک یا 2 هفته را نشون بده به صورت لیست نا با جزئیات دیگه !

- 4- مقاله ها قابلیت sort داشته باشند : Top rated articles - Most read articles .... etc

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)