سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Re: من یک کومپوننت لازم دارم باسه یک سایت روزنامه !

اقای فیروزمندان تشکر بابت جوابتون، همینطور که گفتم من یک کمپوننت نیازدارم باسه روزنامه الکترونی... و Ezine تمام قابلیتها را نداره در نتیجه این کمپوننت باید نوشته بشه.. کموننتی که میخوام شبیه Jambozine هست ولی با قابلیت بیشتر از قبیل :

- بتونه ‌مقاله‌ها را بصورت Category و با نویسنده‌ها ش مرتبط کنه یعنی : کتگوری میتونه (سیاسی ، فرهنگی ، ادبی ، خبر....) و غیره باشه. و یک مقاله میتونه از یک کتگوری هم زیاتر باشه - شاید یک مقاله هم سیاسی باشه هم اجتماعی- نویسنده‌هاش و کتگوریهاش را هم من بتونم اظافه كنم .

- مقاله‌ها میتونند جزو 1 یا چند کتگوری مختلف باشند. در ضمن مقاله‌ها باید یک نویسنده هم داشته باشند. كه هنگام اظافه كردن مقاله بتونم اسم نویسند‌‌ه‌ش را از منیو یا لیست add کنم.

- کتگوریها و نویسنده‌ها را باید بتونم اظافه یا کم کنم و اتوماتیک لیست نویسنده‌ها را update کنه .

- باید بتونم مقاله‌ها را هم با كتگوری خودش و هم با نویسندش ببینیم ! یعنی اگر كلیك روی یك نویسنده‌ای كردم بتونم تمام مقاله‌هاشو ببینم یا اگر كلیك روی یه كتگوری كردم ( که‌ کتگوریها در منیوی دست راست هستند) همه‌ی مقاله‌های همه نویسنده‌ها برای اون كتگوری ظاهر بشه و در پایین قابلیت pagination و Next , Previous را داشته باشه.

- یک کتگوری بتونم درست کنم که اسامی تمام نویسنده‌هاش را نشون بده با عکسهاشون. وقتی که کلیک روی یک عکس یا اسم یه نویسنده‌ بکنم بر تو صفحه نویسنده و بتونم:
    - 1 یا چند عکس نویسنده‌ را ببینم
    - بیوگرافی یا لینکش با contact داشته باشه
    - یک لیستی از تمان مقاله‌های نویسنده با این مشخصات : تایتل مقاله + اسم نویسنده + کتگوری مقاله + شماره خواندن + درجه نظرسنجی مقاله + تاریخ

- هنگام خواندن مقاله‌ یک نویسنده لیست لیست مقاله‌های دیگه همون نویسنده در پایین ظاهر بشه

- قابلیت Archieve داشته باشه و بتونم مقاله‌های یک روز مشخص را ببینم - یعنی اگه کلیک روی یک روزی کردم همه‌ مقاله‌های اون روز را به‌ من نشون بده. ولی وقتی کلیک روی اسم یک نویسنده‌ کردم همه مقاله‌ها را نشون بده .. Archive شده و نشده.

- یک مقاله میتونه این فورمتها را داشته باشه - عکس - تکست - PDF - یعنی یک article شاید فقط یک عکس باشه ، شاید یک مقاله فقط یک فایل PDF باشه !

- صفحه‌ اول باید طوری باشه که عکس نویسنده + نام نویسنده + تاریخ نوشتن مقاله+ کتگوری + گزینه‌ای از مقاله‌ ... نشون بده و امار مقاله ( چند نفر خونده‌نش ، Number read , PDF, Comment,Print, Save,
    Send it to a Friend, ..etc.

- در پایین صفحه هم continue داشته باشه که بتونه مقاله‌های یک یا 2 هفته را نشون بده به صورت لیست نا با جزئیات دیگه !

- 4- مقاله ها قابلیت sort داشته باشند : Top rated articles - Most read articles .... etc

لطفا بهم بگید که کی میتونید این کمپنونت را بنویسید... در ضمن شما اگه بتونید این کمپوننت را بنویسید ، میلیونر میشید : چونکه تاکنون چینن کمپوننتی نبوده و خیلی ها هم بهش نیازمندند....

مرصی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)