gear عزیز و crouz جان

مشکل شما فرق می کنه ... ولی من متوجه نشدم

1-
مشکل gear اینه که وقتی وارد تاپیک هاش میشه و www رو حذف می کنه دوباره به صورت مهمان وارد میشه که به نظرم مشکلش مربوط به کوکی ها نمیشه ... چون اگه مشکل از کوکی بود برای تمام صفحات انجمن اینطور بود نه فقط برای تاپیک ها ...

خب ... gear اگه می خوای مشکلت زودتر حل بشه اول از همه این کدی که بهت داده بودم و تو فایل htaccess خودت قرار دادی رو حذف کن و به حالت اولیه برگرد...
در ضمن به سوالهایی که می کنم به دقت جواب بده چون نمی دونم تا حالا کل کار رو درست انجام دادی یا نه
من الان پشت صحنه هستم و پسوورد سی پنلت رو هم ندارم تا چک کنم ...

gear ... وقتی کد رو حذف کردی بهم خبر بده تا دوباره انجمنت رو تست کنم ... شاید اصلا مشکل از خود انجمن باشه نه از فایل و کد htaccess

2-
crouz عزیز ... تا وقتی ندونم اسم سایت چیه و سایتت رو چک نکنم چجوری می تونم به مشکلت پی ببرم؟
حداقل از طریق پیام خصوصی لینک انجمنت رو برام بذار

اگه همراهی کنی هم برای gear و هم برات یه کد میذارم که مشکل هر دوتون حل بشه
کدی که با عث میشه انجمن به ساب دامین ریدایرکت بشه و در ضمن فایل index.php هم به /forum/ ریدایرکت بشه که از دو نسخه بودن صفحه فهرست انجمن جلوگیری میشه و باعث بالا رفتن رتبه صفحه اصلیتون میشه که نکته خیلی مهمیه

در ضمن کروز ... شما از نوشته gear نقل قول کردی در حالی که مشکلت چیز دیگه ای بود ... اینطوری سعید دچار سوء تفاهم شد ... و کوکی رو برای شما مطرح کرد

منتظر جوابتون هستم