براي اينكه بتوانيم آخرين اخبار هر قسمت و مجموعه را در صفحه اصلي قرار دهيم مانند سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بايد چه كاري انجام دهيم؟؟

براي اينكه بتوانيم آخرين اخبار هر قسمت و مجموعه را در صفحه اصلي قرار دهيم مانند سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بايد چه كاري انجام دهيم؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از ماژول آخرین اخبار (mod_latestnews) استفاده کنید و در تنظیمات ماژول شماره بخش یا مجموعه دلخواه رو بنویسید.
يكم بيشتر در مورد تنظيمات توضيح مي دهيد
در ضمن نحوه تنظيمات مكاني را هم براي ماژول بگوييد مثلا من 3 تا ماژول آخرين اخبار مجموعه هاي مختلف را مي خواهم كه به صورت يك رديف 3 ستونه در بالاي بنر سايت باشد
با تشكر
سلام
شما کافی مدیریت بخش را باز کنید وطبق تصویر پایین شناسه بخش را به خاطر بسپری بعد به مدیریت ماژول ها رفته و آخرین اخبار باز کنید و باز طبق تصویر پایین شناسه بخش مربوط را وارد کنید . برای هر بخش هم نیاز به یک ماژول mod_latestnews می باشه که شما می تونید به کمک دکمه کپی از این ماژول کپی بگیرید
[img width=640 height=412]http://upload.iranblog.com/1/1216839216.jpg[/img]
یا حق
با تشكر فراوان از آقا مجيد گل
اما يك مشكلي كه پيش آمده مكان اين ماژول ها هستش همانطور كه در زير مشخص است با اين كه جا براي يك ماژول ديگه است ماژول سوم به پايين رفته
و كلا اگر ما بخواهيم براي اين ماژول ها يك ستون سومي در سمت چپ صفحه تشكيل هيم چه كار بايد كنيم؟
[img width=640 height=251]http://fanavari-it.ir/images/stories//untitled.gif[/img]
سلام
شما ماژول آخرین اخبار سیاسی رو توی موقعیت user 3 منتشر کنید میاد اون کنار
با تشكر مشكل من حل شد
مي خواستم بدانم كه اگر بخواهيم ستون سومي براي اين ماژول ها تشكيل بديم چه كار بايد انجام دهيم؟
راه حل آبتین انجام دادید منظورتون همون بود یا چیز دیگه ای
نه منظور من چيز ديگري است
مشكل من در بالا حل شد
من مي گويم اگر بخواهيم يك ستون به كل صفحه سايت اضافه كنيم مثلا يك ستون مانند سمت راست در سمت چپ درست كنيم چه كاري بايد انجام دهيم؟
وقتي اين ستون ايجاد شد مي شود مي شود ماژول ها را به آن منتقل كرد
اميدوارم منظورمرا فهميده باشيد
با تشكر
سلام
شما باید به به html و css آشنا باشید تا بتوانید قالب رو اونطور که می خواین ویرایش کنید .
اگه شما یه قالب دو طرفه می خواین بهتره از قالب های آماده ی دیگر استفاده کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)