من از سی پنل استفاده می کنم ...روی پوشه administrator چطور پسورد بذارم.. منو راهنمایی کنید ...

من از سی پنل استفاده می کنم ...روی پوشه administrator چطور پسورد بذارم.. منو راهنمایی کنید ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این آموزش رو مطالعه فرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
بزار كامل تر توضيح بدم
روش اول - اگه سي پنل سايتت جديده و نسخش 11 هست از طريق روش بالا كه 100 درصد ميتوني پسورد بزاري.
روش دوم : اگه سي پنل قديمي هستش ميتوني تو قسمت security روي password protect directories كليك كني و رمز بزاري.
اگه طريقه اينكار رو هم نميدوني بگو تا برات كامل بنويسم.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15397.msg80816#msg80816 date=1217334209]
بزار كامل تر توضيح بدم
روش اول - اگه سي پنل سايتت جديده و نسخش 11 هست از طريق روش بالا كه 100 درصد ميتوني پسورد بزاري.
روش دوم : اگه سي پنل قديمي هستش ميتوني تو قسمت security روي password protect directories كليك كني و رمز بزاري.
[/quote]
ممنون می شم قسمت دومی رو بهم بگید .. موفق باشید یا علی
راه اول و دوم نداره دوست عزیز
شما این آموزش رو که براتون لینک گذاشتم بخونید و طبق همین آموزش اسم ها رو پیدا کنید و مشکلتون بر طرف میشه به همین راحتی !!!!!
[quote author=مجید link=topic=15397.msg80815#msg80815 date=1217333895]
این آموزش رو مطالعه فرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
[/quote]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15397.msg80816#msg80816 date=1217334209]
بزار كامل تر توضيح بدم
[/quote]
سلام دوست عزيز من نميدونم يكي از پستهام تو اينجا چي شده :'( . ولي باعث شده كه كلاً معني پست دوم من تغيير كنه >.
ولي اگه مايل بودي روش اول كه پاك شده رو بدوني خصوصي پيغام بده بهت ميگم. شايد چون روش غير معمولي بوده پاكش كرده باشن ??? .
موفق و پيروز باشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)