-
گذاشتن فهرست كتاب به صورت لينك
سلام. من در سايتم يك بخش به نام كتابها دارم كه به صورت جدول است. يعني عنوان كتابها در جدول مي آيد و با كليك به متن كتابها مي رسيم. مي خواستم ببينم آيا مي شود وقتي روي عنوان كتاب كليك كرديم ، در صفحه اولي كه بعد از كليك وارد مي شود(در حقيقت همام محتواي اصلي) فهرست كتاب را بگذارم و با كليك بر روي هر موضوع كاربر به همان صفحه هدايت شود؟
اين مثل اين است كه درون محتواي جدول يك جدول محتواي ديگر داشته باشيم. ايا امكانش هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-23-2008 05:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : گذاشتن فهرست كتاب به صورت لينك
سلام
دوست عزیز متاسفانه متوجه منظور شما دقیقا نشدم . اگر لطف کنید توضیح کاملتری بدید و یا اسکرین شات مربوطه رو اینجا قرار بدید ممنون میشم
یا علی
-
-
ممنون از توجهتون.
ببينيد، من مي خوام فهرست كتابهايي رو كه در سايت مي گذارم به صورت لينك باشه كه وقتي روي هر كدوم از موضوعات در فهرست كليك كنيم به همان موضوع هدايت بشيم.
حالا من چندين كتاب دارم كه اونها رو در يك جدول محتواي مجموعه گذاشتم. الان روي هر كتب كه كليك كنيم به متن كتاب ارجاع داده مي شيم و فهرستش استاتيك و بدون لينك هست. مشكلم اينه كه بعضي از كتابها بزرگ و طولاني هستند و اينطوري كاربر به راحتي نمي تونه استفاده كنه ولي اگر فهرست كتاب به صئرت مجموعه اي از لينكها يه بخش هاي كتاب باشه خيلي بهتر مي شه . چيزي شبيه به كتابهاي كتابخانه تبيان: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آيا امكانش هست؟
-
-
سلام
به صورت پیشفرض خیر . مگر اینکه این فهرست هم به صورت دستی بنویسید و لینک بدید و یا کامپوننتی دقیقا با همین مشخصات بنویسید
یاعلی
-
-
من در جستجويي كه در انجمن كردم به sobi2 برخوردم. البته نمي دانم دقيقا چيست ولي بعضي سوالات و پاسخها نشانگر اين بود كه شايد به من كمك كند ولي مثل اين كه فارسي نيست. به نظزر شما اين كامپوننت مي تواند نياز من را برطرف كند؟ اگر مي شود اگر فارسي نباشد خيلي به مشكل بر مي خورم؟
-
-
این نسخه نمایشی این کامپوننت Sobi2
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر به کارتون بیاد تیم مامبولرن می تونه براتون فارسی کنه البته فارسی فکر کنم هست ولی رایگان نیست
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)