سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش دوم

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش دوم

سلام دوباره

با عرض پوزش از اینکه تاپیک مجزا در مورد بحث ایندکس شدن ساختم
    علتش اینه که در مورد هر نکته تو یک تاپیک بحث بشه و چکیده ای از مجموع تمامی تاپیک ها تبدیل به مقاله بشه

یکی از نکات برای ایندکس شدن بهتر انجمن در موتور جستجو جلوگیری از دیدن لینک ها توسط مهمان هست
    یعنی نباید لینک ها رو از دید مهمان ها پنهان کنید ... خیلی از مدیر ها این کار رو می کنند تا به اجبار هم شده اعضا تو انجمنشون عضو بشن
    آخه عزیز من بهتر یک نفر با علاقه عضو یه انجمن بشه نه اینکه به خاطر دیدن لینک عضو بشه و دیگه وارد انجمن نشه
    حداقل به نظر من بهترین کار اینه که فقط عکس ها از دید مهمان مخفی بشه ...

حالا چرا لینک ها بهتره که مخفی نباشه؟

موتورهای جستجو به صورت مهمان وارد انجمن میشن ... اونوقت وقتی وارد یک تاپیک میشن پارامتر های داخل تاپیک رو در نظر میگیرند
    یکی از این پارامتر ها که خیلی مهمه لینک ها هستند ... بهتره که موتور جستجو این لینک ها رو ثبت کنه
    از برهان خلف استفاده می کنم و به این سوال جواب میدم... مخفی نبودن این لینک ها چه فایده ای داره؟
    شما می تونید لینک ها ی سایتتون رو تو امضای خودتون قرار بدید ... اینطوری موتور جستجو وارد هر تاپیکی از شما میشه لینکی که در امضا قرار دادید رو ثبت می کنه و رنک انجمن و سایت شما بالا میره ... شما می تونید از بک لینک هم استفاده کنید ... یعنی لینکی از تاپیک های دیگه رو در یک تاپیک دیگر قرار بدید ... این کار باعث میشه تا وقتی موتور جستجو وارد تاپیکی شد لینکی از یه تاپیک دیگه رو در خودش ثبت کنه و این وضعیت انجمن شما رو بهتر می کنه

این دو نکته یعنی بک لینک ها و امضا تاثیر زیادی در ایندکس شدن داره و بهش دقت کنید و همینطوری ازش نگذرید

حالا به این نتیجه می رسیم که بهتره لینک ها مخفی نباشه و کاری کنیم موتور جستجو به عنوان مهمان لینک ها رو ببینه
    من خودم همین چند روز پیش بسته registered link یعنی همون بسته مخفی کردن لینک از دید مهمان رو حذف کردم و به مدت چندین ماه ازش استفاده کردم و تاثری خوبی توی ایندکس شدن انجمنم نداشت که هیچ به ضررم شده بود
    اگه توجه کنید مامبولرن هم از این بسته استفاده نمی کنه و رتبه خوبی توی گوگل و .. داره

تصمیم با خودتان است

موفق باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش دوم

سلام
    ممنون از شما مبحث خوبي را شروع كردي
    مدتي بود دنبال جايي براي طرح اين مباحث بودم
    سوالي دارم:
    آيا اين نكته را قبول داريد كه گوگل نسبت به كپي برداري حساسه يعني اگه كسي مطلبي را بدون ذكر منبع(لينك منبع) در سايتش نقل كنه چون اون مطلب قبلا ايندكس گوگل هست مطلب تكراري شما رو بعنوان كپي برداري تلقي و از امتياز سايت شما كسر مي كنه.
    اگه اين مطلب درست باشه پس تكليف اون انجمن هايي كه كاربران آنها از مطالب تكراري توي تاپيك هاشون استفاده مي كنندچي ميشه؟
    نميشه به اعضا بگيم كه حتما لينك مطلبتونو بذاريد !!تازه اگر هم قبول كنند بايد لينك اون سايتي رو بذارند كه از نظر گوگل صاحب اصلي اون مطلبه(اينم يه نكته ديگه است)

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نكته ديگه هم اينه كه صرف مخفي نكردن لينك ها امتياز محسوب نميشه! بلكه اگر لينكي كه ميزاريد مربوط به صفحه اي از سايتي باشه كه پيج رنك اون بالاتر از سايت شماست براي شما امتياز محسوب ميشه .
    اما اگه لينك يه سايت كم رتبه تر از خودتونو بزاريد براي اون سايت خدمت بزرگي كرده ايد. اما براي خودتون ...چه عرض كنم.
    نظر شما چيه؟

[quote author=zaersalam link=topic=15273.msg81311#msg81311 date=1217821694]
    سلام
    ممنون از شما مبحث خوبي را شروع كردي
    مدتي بود دنبال جايي براي طرح اين مباحث بودم
    سوالي دارم:
    آيا اين نكته را قبول داريد كه گوگل نسبت به كپي برداري حساسه يعني اگه كسي مطلبي را بدون ذكر منبع(لينك منبع) در سايتش نقل كنه چون اون مطلب قبلا ايندكس گوگل هست مطلب تكراري شما رو بعنوان كپي برداري تلقي و از امتياز سايت شما كسر مي كنه.
    اگه اين مطلب درست باشه پس تكليف اون انجمن هايي كه كاربران آنها از مطالب تكراري توي تاپيك هاشون استفاده مي كنندچي ميشه؟
    نميشه به اعضا بگيم كه حتما لينك مطلبتونو بذاريد !!تازه اگر هم قبول كنند بايد لينك اون سايتي رو بذارند كه از نظر گوگل صاحب اصلي اون مطلبه(اينم يه نكته ديگه است)
    [/quote]

با این نظریه تا حدی موافق نیستم
    سایت های زیادی هستند که مطالب رو کپی برداری می کنند ولی مطالبشون به خوبی ایندکس میشه و جالب اینجاست که بالاتر از منبع هم در گوگل نمایش داده میشه ...
    راستی گوگل از کجا می دونه که لینکی که قرار گرفته مال منبعه ..
    اگه می خواین بگین سایتی که زودتر در گوگل ایندکس شده منبع هست که اینطور نیست ... پس از کجا می فهمه کدومش منبع است و کدومش منبع نیست .. مخصوصا زمانی که منبع ذکر نشده باشه
    بعدش هم در مطالبی که تو انجمن ها قرار میگیره هر لینکی که وجود داشته باشه منبع حساب میشه؟ ... اگه فرضیه شما درست باشه گوگل باید تمام لینک های داخل مطلب رو به عنوان لینک مطلب به حساب بیاره ... چون گوگل که فهم نداره ... روبات برنامه ریزی شده است و نمیدونه لینکی که جلوی نوشته ((منبع) قرار داره رو به عنوان منبع به حساب بیاره

معمولا گوگل به این قضایا نمره زیادی نمیده ... چون نمی تونه حدس درستی تو این زمینه بزنه و ممکنه اشتباه کنه

[quote author=zaersalam link=topic=15273.msg81312#msg81312 date=1217821973]
    نكته ديگه هم اينه كه صرف مخفي نكردن لينك ها امتياز محسوب نميشه! بلكه اگر لينكي كه ميزاريد مربوط به صفحه اي از سايتي باشه كه پيج رنك اون بالاتر از سايت شماست براي شما امتياز محسوب ميشه .
    اما اگه لينك يه سايت كم رتبه تر از خودتونو بزاريد براي اون سايت خدمت بزرگي كرده ايد. اما براي خودتون ...چه عرض كنم.
    نظر شما چيه؟
    [/quote]

در مورد بحثی که مطرح کردی باید بگم گوگل بیشترین امتیاز رو به این میده که لینک شما در سایت معتبری وجود داره
    ولی از اینکه لینک سایتی دیگر هم در سایت شما وجود داره هم به شما امتیاز میده ولی امتیاز کم
    چون اگه اینطوریه مثلا من که مدیر یه سایت ناشناخته هستم میام و لینک تمامی سایت های معروف دنیا رو تو سایتم می ذارم تا ارزش سایتم بره بالا ... در ضمن به نظر من اگه شما لینکی از سایت کم ارزش رو بذاری یا پر ارزش زیاد فرقی با هم نمی کنه .. برای گوگل مهم اینه که سایت شما در حدی هست که سایت های دیگه در سایت شما تبلیغات کرده اند .. پس به این نتیجه میرسه که سایت شما حتما حرفی برای گفتن داره

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)