[quote author=سعید link=topic=15291.msg80325#msg80325 date=1217006778]
این کار یک نوع سوء استفاده از منابع سرور هست.
البته شاید بشه اسم ها و کلاه های دیگه ای سرش گذاشت.

چرا ؟
چونکه این که محدودیت پهنای باند رو برای یک اکانت اعمال می کنند، به این خاطر هست که ترافیک پهنای باند سرور رو متعادل کنند . تا سرعت ارتباط دیتای سرور پایین نیاد. اما این کار، حتی از دانلود هم بدتر هست. و حتی از استفاده بیش از حد پهنای باند.
چرا ؟
چونکه وقتی یک مشترک خانگی داره از سایت شما دانلود می کنه، حداکثر به اندازی سرعت خود مشترک (مثلا ما ها 10.5 کیلوبیت در ثانیه!) روی سرور فشار وارد می کنه و ترافیک اون رو اشغال می کنه. اما اینکار به اندازه سرعت سروری که دارید از اونجا لیچ می کنید. یعنی مثلا به اندازه سرعت رپید شیر.
تصور کنید که پهنای باند سرور سایت شما 2 مگابایت در ثانیه هست. و سرعت رپیدشیر 1.5 مگابایت بر ثانیه .
بعد شما با سرعت 1.5 مگابایت از رپید روی سرورتون لیچ کنید.
اون موقع تصور کنید چه فاجعه ای در همون چند ثانیه به وجود میاد.

من اصلا همچین کاری رو پیشنهاد نمی کنم. مامبوسرور که مشخصه به چه دلیل.
در مورد بقیه سرورها هم به ریسکش نمی ارزه.
[/quote]
اتفاقا اگر سرورش سرور باشه هيچ مشكلي پيش نمياد دوست عزيز شما برو تو قسمت سرويس استاتوز هاستت سرور لود داري تاوقتي كه سبزه مي توني ازش استفاده كني ولي اگر سرور در پيتي باشه بله تو همون وهله اول مياد پايين
[quote author=مجید link=topic=15291.msg80316#msg80316 date=1216999506]
پیشنهاد می کنم ریسک نکنید

بعضی سرور ها به محض فهمیدن سایت رو suspend می کنند و یا ...

موفق باشید
[/quote]
عمرا مدير سرور بفهمه كار كي بوده شما اصلا بزن سرور رو داغون كنه عمرا بفهمه فقط عرض كردم بايد سريع بعد از انجام كار فايل هاي رپيد ليچ رو پاك كنيد به غير از فايل file را كه فايل هاي ليچ شده تو اون ذخيره شدند
ميگي نه يه بار امتحان كن اگر فهميدند وساسپندت كردند تعهد بده ديگه نكن به همين راحتي
موفق باشيد