سلام
من براي سايتم آي پي اختصاصي ندارم آيا امكان داره كه سايتم رو با آي پي بالا بيارم مثلام 00.00.00/honar.com اگر ميشه بگيد چه طوري؟
اصلا راهي وجود داره كه از آي پي خود سرور استفاده كنم؟

سلام
من براي سايتم آي پي اختصاصي ندارم آيا امكان داره كه سايتم رو با آي پي بالا بيارم مثلام 00.00.00/honar.com اگر ميشه بگيد چه طوري؟
اصلا راهي وجود داره كه از آي پي خود سرور استفاده كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خیلی راحت می تونید تست کنید و خودتون به جواب می رسید
دو سایت که هر دو در روی یک سرور هستند رو Ping کنید که ای پی یکسان دارن خواهید دید که هر دو یک ای پی خواهند داشت !
بتابراین ....
سلام
خوب نگاه كنيد من آي پي اختصاصي ندارم وقتي آي پي سرورم را مي زنم سايت من كه نمياد مي خواستم بدونم راهي وجود داره كه سايت من بياد؟حالا اگر بشه اسلش گذاشت يا غيره فقط راهنمايي كنيد
در بعضی سرورها این امکان وجود داره
xxx.xxx.xxx.xxx/~ACCOUNT
xxx.xxx.xxx.xxx  : Your Shared IP Address
~ :  ~ symbol
ACOUNT : your account name in server
به عنوان مثال :
=کد:205.234.187.98/~pkharid
کد:pkharid.com
** دو پست شما یکی شد
ممنون سعيد جان
اين كار رو كردم نشد راه ديگه اي وجود نداره براي سرورهاي ديگه؟
بعضی سرورها این امکان رو برمی دارن
مثل مامبوسرور
راه دیگه ای برای باز کردن سایت با آی پی نیست.
مگر اینکه دیگه خیلی فورس ماژور باشه که شاید بشه با نصب DNS server روی سیستمتون و کلی کانفیگ و ... بشه.
البته شاید ;D;
که اگر هم باشه من بلد نیستم.
ضمنا این بحث زیاد مرتبط با مامبو نیست. بهتره ادامه ندید.
جهت اطلاع قبلی، لطفا از گذاشتن پست تشکر هم خودداری کنید!
یا علی
سلام
این موضوع بر میگرده به mod_userdir در سرور
اگر protection فعال باشه شما این امکان رو ندارید . یعنی با استفاده از آی پی و یا ... نمیتونید سایت رو ببینید مگر با استفاده از دامین ...
یا علی
در تکمیل صحبتهای دوستان باید بگم این قضیه کاملا به سرور و نحوه و نرمافزار مدیریت اون بر میگرده
مثلا تو خیلی از سرورهایی که از cpanel استفاده میکنند میتونید با اضافه کردن
به آخر آی پی به سایتتون برسید
/USERNAME~/
اگه روی سرور از پلسک استفاده شده باشه، اون وقت تو قسمت مدیریت یک لینک Site Preview هست که با کلیک روی اون آدرس لازم برای دسترسی به سایتتون با آی پی بهتون داده میشه، معمولا یه چیزی مثل این به آخر آی پی اضافه میشه
یه چیزهایی هم من در مورد فایل hosts.txt خوندم که درست نمیدونم چیه! و البته باید در محل مناسب رو سرور قرار بگیره و در دسترس ما نیست.
/sitepreview/USERNAME$/
فقط یه سوال با این قیمت دامنه چه نیازی هست که از آی پی استفاده بشه؟ شما با 16 هزار تومان یا حتی کمتر میتونید یه دامنه آی آر رو برای 5 سال ثبت کنید.
موضوع ثبت دامنه نیست. بعضی وقت ها شما با وجود 100 هزار تومن، باز هم مجبورید از ip استفاده کنید! موقعی که لنگ کفشی در بیابان نعما است!فقط یه سوال با این قیمت دامنه چه نیازی هست که از آی پی استفاده بشه؟ شما با 16 هزار تومان یا حتی کمتر میتونید یه دامنه آی آر رو برای 5 سال ثبت کنید.
- همین دامنه ir اون قدیما یک هفته ای طول می کشید که به ثبت نهایی برسعه و فعال بشه.
- همین دامنه ملی عزیزريال بعضی وقت ها مشکل داشت
- DNS server خدمات دهنده ISP اگر مشکل داشهت باشه
- دامنه شما Expire شده و شما باید تا تمدید، از یک راهی وارد سایت بشید
- ...
![]()
میشه یه نفر بگه که اصلا بالاآوردن سایت با آی پی چه دلیلی داره ؟ مگه بالاآوردن سایت با دامین چه مشکلی میتونه داشته باشه که از آی پی استفاده بشه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)