-
پاسخ : حدود قیمت راه اندازی یک سایت مامبویی چقدر است؟
عجب بحث داغي!
حيف كه دير رسيدم.
سلام
خب همونطور که شما اساتید و عزیزان محترم فرمودید کاملا درسته.
قیمت بستگی به میزان کاری که روی سایت انجام میشه امکاناتی که استفاده میشه،تجربه شخص و ... داره مثلا اگه از یک افزونه تجاری استفاده بشه قیمتش هم اضافه میشه و همچنین بستگی به طرف حساب هم داره شرکت بزرگ یا کوچک و یا اشخاص (کلا پولدار یا بی پول).
من یک سایت جوملایی رو فقط با 8500 تومان یعنی فقط با هزینه یک دامنه راه اندازی کردم و حتی پول هاست هم ندادم اما نمیدونم اگه این کار رو برای یک مشتری انجام بدم چقدر ازش بگیرم. یا برای یک سایتی که کاملا از امکانات رایگان در اون استفاده شده و فقط هاست و دامنه تجاری هست چقدر باید گرفت؟
این موضوع برای من نامعلومه چون تا حالا این کار رو نکردم و لازم به ذکر است در ایران قیمت با جاهای دیگه فرق داره.
مثلا در جایی که من هستم (افغانستان) مردم اعم از اشخاص معمولی و شرکت ها تمایل زیادی به خرج کردن در این زمینه ندارند و بعضا از فواید و امکاناتش اطلاع ندارند پس نمیشه اینجور جاها قیمت بالا داد و كساني هم كه اينجا كار طراحي وبسايت مي كنند كسي بهشون بيشتر از 500 دلار (حدود 500هزار تومان) بيشتر نميده (حالا هرجور سايتي ميخواد باشه) .
تمام گفته هاي شما عزيزان رو قبول دارم.
اما من كه تازه كارم چطور بايد براي كارهايي كه ميكنم قيمت بذارم؟
مثلا خود شما چطور قيمت رو ميسنجيد و طوري قيمت رو تعيين مي كنيد كه نه سيخ بسوزه نه كباب؟
اگر دوستان نظراتشون رو اينجا بنويسن ممنون ميشم. تا اين بحث به يه جايي برسه.
شايد نشه براش نرخ تعيين كرد اما ميشه از تجربيات بقيه استفاده كرد و به جايي رسيد.
شاد باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-19-2010 03:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)