با سلام ...
من قصد دارم که سایتم را از یک هاست به هاست دیگری انتقال دهم . برای اینکه اطلاعات سایتم ازبین نرود باید چه کار کنم ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
با تشکر

با سلام ...
من قصد دارم که سایتم را از یک هاست به هاست دیگری انتقال دهم . برای اینکه اطلاعات سایتم ازبین نرود باید چه کار کنم ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بهترین راه این هست که
با مدیر سرور قعلی هماهنگ کنید تا سایت رو سرور به سرور در صورتی که امکانش باشه براتون منتقل بکنند
اگر نه یک full backup بگیرید و در سرور جدید restore کنید
منظور از full backup چیه ؟ همونی که در cpanel وجود داره یا اینکه توی خود مامبو هست ؟
یه چیز دیگه اینکه اون وقت در سرور جدید باید مامبو را دوباره نصب کنم یا اینکه خودش کار میکنه و مشکلی نداره ؟
با اجازه اساتيد محترم
1. بكاپ كامل با استفاده از cPanel سايت خودتون بگيريد.
2. با استفاده از PHPMYADMIN هم يك بكاب از ديتا بيس مامبو خود بگيريد.
3. در هاست جديد ابتدا فايلي بكاپ رو كه به سايت آپلود و اكستركت نماييد.
4. پوشه مورد نظر خودتون رو كه همون ژوشه مامبو هست رو در ريشه سايت و يا هر جايي كه خواستيد كپي كنيد.
5. با استفاده از PHPMYADMIN بكاپ گرفته شده از بانك اطلاعات مامبو رو برگردونيد (اگه بكاپتون خيلي حجيم بود خبر بدن تا راه ديگهاي به شما بگم)
6 تنظيمات موجود در configuration.php مامبو رو اصلاح نماييد.
به هيچ وجه نيازي به نصب دوباره مامبو نيست
موفق باشيد
سلام
توضیحاتی که دوستمون "قهستان" دادند کاملا درست هست اما اگر بخوایید اون دردسر ها رو هم نداشته باشید راه پایین رو پیش بگیرید :
از Full backup ی که در Cpanel هست استفاده کنید و بکاپ بگیرید
اگر در سرور جدید ، مدیر سرور Full Backup رو مستقیما Restore کنه ، نیازی به تغییری نیست و سایت شما به راحتی کار میکنه ... ( البته اگر سرور جدید با مامبو مشکلی نداشته باشه )
یا علی
از همگی متشکرم ... خسته نباشید
با سلام
من هم اكنون هاست خودم را به سرور جديد (به طور كامل ) منتقل كرده ام .تمام كارهاي فوق توسط مدير هاست انجام شده است .اما سايتم ديگر مار نميكند!
مي دانم كه بايد فایل configuration.php رو ست کنم. اما چون هاست جديد با plesk مديريت مي شود آدرس محل قرار گيري اطلاعات كمي متفاوت است.
در plesk  تمامی اطلاعات داخل شاخه www به  داخل httpdocs هاست من منتقل شده است،
با توجه به اين تفاوت بين cpanel و plesk من كدام قسمت از كدهاي configuration.php  را بايستي تغيير دهم تا درست شود؟
ضمنا يك مساله ديگر:
در مورد انجمن گفتگو نيز می بایست ساب دومین ها را دوباره ایجاد نمایم.
ولی فرقی که پلسک با cpanel دارد این ساب دومین ها در شاخه subdomains ایجاد می گردد و من در مورد smf خود نيز دچار مشكل هستم!
الان smf من در شاخه /httpdocs/forum هاست جديد وجود دارد اما من مي خواهم مثل سابق آنرا بعنوان يك ساب دومين با همان آدرس قبلي forum.kpsite.ir داشته باشم!
اول ساب دومين را ايجاد كنم وبعد....چه كاري كنم تا انجمنم دوباره فعال شود؟؟
آيا كسي هست كه در مورد نحوه ست كردن configuration.php در كنترل پنل plesk مرا راهنمايي كند؟؟ چشمک
*** سه پست شما یکی شد ! لطفا بعد از زدون پست صبر داشته باشید تا به شما جواب داده بشه !
سلام
برای اینکه مسیر دقیق رو بدونید 2 راه حل دارید :
1- از مدیر سرور بپرسید !
2- یک تابع phpinfo در یک فایل قرار بدید و فایل رو در بروزر ببینید . عبارت روبروی
مسیر جاری شما رو برمیگردونهکد:_SERVER["SCRIPT_FILENAME"]
یا علی
چه جوری میشه از دیتابیش بکاپ گرفت و اون رو دوباره نصب کرد؟؟؟
سلام. برا این کار خود مامبو یه کامپوننت داره. برید توش متوجه مراحل میشید.
راه دوم هم استفاده از phpmyadmin هست که وقتی واردش شدید گزینه ی صدور (Export) رابزنید و پایگا های مورد نظرتون را انتخاب کنید و نوع فایل خروجی را هم انتخاب کنید (zip و ...) و بعد که بک آپ گرفتید در جایی دیگه که خواستید از این دیتابیس استفاده کنید توی phpmyadmin گزیه ی import را بزنید و فایل بک آپ را انتخاب کرده و ریستور کنید.
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)