سلام قالب من در فايرفوكس به هم ريخته نشون داده ميشه در حالي كه در آوانت و اينترنت اكسپلورر اينگونه نيست؟
يا علي

سلام قالب من در فايرفوكس به هم ريخته نشون داده ميشه در حالي كه در آوانت و اينترنت اكسپلورر اينگونه نيست؟
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خب ایراد نسبی از FireFox هست، فایر فاکس عزیز! با توابع Div بعضی المان های CSS بخوبی نمی تواند کنار بیاید. توصیه میکنم بجای استفاده از Div ها حتی الامکان سعی کنید از جداول استفاده کنید.
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1703.msg9514#msg9514 date=1153751373]
خب ایراد نسبی از FireFox هست، فایر فاکس عزیز! با توابع Div بعضی المان های CSS بخوبی نمی تواند کنار بیاید. توصیه میکنم بجای استفاده از Div ها حتی الامکان سعی کنید از جداول استفاده کنید.
[/quote]
اگه از جداول استفاده بشه زمان بسیار زیادی برای لود قالب گرفته میشه و کاربر هم بی خیال میشه و پنجره رو می بنده .
من استفاده از table رو توصیه نمی کنم . به فکر راه دیگه ای باشید .
می تونید از یک حرفه ای بخواهید که قالب رو برای فایرفاکس استاندارد کنه .
قربان شما
مرتضی بهمنی
دوست عزیز همون حرفه ای هم براتون کل Div ها رو با Table عوض میکنه!! اگه یه سر کوچولو به قسمت پشتیبانی فایر فاکس بزنید متوجه میشوید چی میگم.
اشکال عمده قالب ها با فایرفاکس از CSS هست.
اگه آدرس سایتتون رو گذاشته بودید میتونستیم بهتر کمکتون کنیم.
پس آدرس سایت و یا یک اسکرین شوت از قالب بزارید تا راهنماییتون کنیم.
سلام
قالب من هم از div تشكيل شده
اگر استفاده از tabl سرعت لود رو پايين مياره پس چرا بيشتر قالب ها با تبل هستن؟
برتر بودن DIV به Tbele این هست که در DIV ابتدا داده های داخل اون لود میشن و بعد ظاهر گرافیکی (css) ولی در table کل اون لود میشه و نمایش داده میشه.
و مطمئن تر هم هست! شما اگه یه سر کوچولو به سایت های معتبر دنیا مثل !Yahoo , Javad4U.NET!!! , MSN , Microsoft , Google و .... بزنید می بینید که همگی از Table استفاده می کنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)