ممنون ، منتظر خبرش هستم :-[

ممنون ، منتظر خبرش هستم :-[
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به تصویر زیر دقت کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما لازم نیست در سمت راست یا چپ بیشتر از 1 موقعیت ماژول در نظر بگیرید . شما میتونید 10 ماژول رو در یک موقعیت لود کنید .
همچنین در بالا و پایین body
با این ساختار به راحتی شما میتونید سایتی همچون سایت persianhub داشته باشید.
خواهش میکنم لینکهای زیر را با دقت مطالعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
[quote author=persiankala link=topic=1611.msg9253#msg9253 date=1153479446]
ميشه User ها رو مطلب گذاشت و از مامبو بروز كرد يعني مثل main body عمل كنن ؟
حالا با اين وضعيت من قسمت دوم و سوم مطالبم رو از چه چيزي استفاده كنم تا بتونم مثل قسمت main از مامبو بروزش كنم
ممنون
[/quote]
براي قسمت User ها هم ميتوني مطلب بزاري. از تو قسمت ماژول ها روي New كليك كن و هر مطلبي كه خواستي بزار. بعد خودت انتخاب كن كه توي چه قسمتي قرار بگيره. مثلاً User1,User2,.....
براي بروز كردن هم هر دفعه بايد بياي همين ماژول كه درست كردي رو ويرايش كني.
خوب از نظر شما درست كردن چند تا موقعيت واسه ماژول هاي مختلف ايرادي داره ؟
منظور مزيت يك مقعيت و Load كردن تمام ماژول ها داخل همان موقعيت بر چند موقعيت چيه ؟
و آيا تعريف كردن چند موقيعت هم نسبت به يك موقيعت واسه چند تا ماژول مزيت داره ؟
-----------
سئوال ديگه اينكه من Titlebar رو گذاشتم و عكس وسط رو تكرار كردم ، حالا چطوري بايد روي Titlebar نوشته ( Text ) بزارم و موضوعش رو مشخص كنم ؟
سلام
من يك موقعيت درست كردم و از توي مامبو يك ماژولي رو به اون موقعيت نسبت دادم حالا موقعي كه مي خوام ماژول رو ويرايش كنم و مطلبي رو داخلش بزارم Toolbar ها جهت ويرايش هيچ كدوم كار نميكنند ( مثلا ميخوام يك عكس بزارم Button مربوط به عكس هيچ عكس العملي نشون نميده ، من با IE 6 و Opera تست كردم ، توي Opera كه اصلا Toolbar رو نمي آورد و توي IE هم عمل نميكرد )
-----------
من واسه Titlebar عكس انتخاب كردم و قسمت وسط رو تكرار كردم جالب اينجاست بعضي موقع ها كه Refresh ميزنم اون عكس قسمت وسط ظاهر نميشه
ضمنا حا من ميخواستم روي اين Titlebar يك Text بزارم بايد چي كار كنم ؟
ممنون
توی لوکال دارید تست میکنید؟
نه من توي Host خودم Upload كردم و تست ميكنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)