[quote author=persiankala link=topic=1611.msg9284#msg9284 date=1153505492]
ولي بازم جواب سئوالمو نگرفتم كه توي مامبو مثلا واسه User3 چه ماژولي رو بزارم كه بتونم مطلب بزارم ؟ ( مثل همون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
[/quote]
منظورمو درست نرسوندم.. برای نمایش مطلب بطور کامل فقط => MainBody اما برای نمایش تیتر مطالب=> ماژول زیاده!
این از این!

1- پس اين ماژول هايي كه توي ساخت template ميزاريم فقط حكم اينو داره كه جاي ماژولايي كه قراره توي مامبو نصب بشه رو تعيين كنيم ؟
اگه اينجوريه فرق ميكنه از چه نوعي باشه ( Left , Right , User , Main ) ، يا فقط اسمش فرق ميكنه ؟
[/quote]

آره، اما اونایی که اسمشون مشخصه پس جاشون و کاراییشون هم مشخصه مثل left و right و MainBody و newsflash و top و ...
ولی مثلا user1 و user2 و ... رو هرجایی دوست داری بزار. اما پیشنهاد میکنم چینش اونها جوری باشه که به ترتیب شماره قرار بگیرن تا بعدا راحت تر بشه باهاشون کار کرد مثلا user1 بالای صفحه سمت چپه بهتره user2 مثلا همون بالا راست باشه تا اینکه 4 تا ماژول پایینتر بزاریش (کار حرفه ایی نیست!)

2- خوب اگه من واسه قسمت سمت چپ سايت فقط توي ساخت template يك leftmodule بزارم اون موقع تمام امكانات سمت چپ سايت پشت سر هم ميان ديگه ؟
يعني هر كدوم توسط يك Titlebar جدا نميشن ديگه ؟ و اگه بخوام با Titlebar جداشون كنم بجاي Left module از چند تا User بايد استفاده كنم ؟
[/quote]

آره میتونی از چند تا user استفاده کنی و جداشون کنی اما من خیلی تمپلیت دیدم که تو همون leftmodule با یک Titlebar از هم جداشون کردن. اینو باید توی css تنظیم کنی که اگر Title یک ماژول رو خواستی نمایش بدی براش یک bachground در نظر بگیره که زیباتر بشه.