-
انتقال بخش و مجموعه به مامبوی جدید
با سلام خدمت اساتید محترم
یه سایت مامبویی 4.6.2 دارم تو یه نشونی قدیمی
حالا 4.6.5 رو تو یه فولدر و یه دامنه جدید نصب کردم.
فقط می خوام محتویات یک بخش با کل مجموعه ها و مطالب موجود در مجموعه را از مامبوی قدیمی به مامبوی جدید منتقل کنم.
می خوام بدونم می شه یا نه و اگر می شه تو PHPMYADMIN می بایست کدوم جدول ها رو اکسپورت و ایمورت کرد؟
راهنمایی شما رو می خوام
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-28-2008 01:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : انتقال بخش و مجموعه به مامبوی جدید
mos_category --- mos_section --- mos-content مروبوط به مطالب + بخش + مجموعه می باشد
در ضمن یک پیشنهاد میدم مشخصات وارد شده برای دیتابیس رو در فایل config الان برای مامبو جدیدتون ست کنید احتمالا درست کار کنه و اطلاعات مامبوی قدیمی شما رو بیاره البته احتمالا !!
در مورد استفاده از جداول هم اون ها هستند که بالا گفتم
-
-
[quote author=مجید link=topic=15382.msg80704#msg80704 date=1217251212]
mos_category --- mos_section --- mos-content مروبوط به مطالب + بخش + مجموعه می باشد
در ضمن یک پیشنهاد میدم مشخصات وارد شده برای دیتابیس رو در فایل config الان برای مامبو جدیدتون ست کنید احتمالا درست کار کنه و اطلاعات مامبوی قدیمی شما رو بیاره البته احتمالا !!
در مورد استفاده از جداول هم اون ها هستند که بالا گفتم
[/quote]
منظورتون رو نمی فهم. می تونین بیشتر توضیح بدین؟
-
-
سلام
فكر ميكنم منظور آقا مجيد اين بود كه مامبوي 465اي كه نصب كردي رو با SQL اون مامبو 462 ست كن - از طريق فايل configuration.php ببين كار ميكنه يا نه.
-
-
mos_category --- mos_section این دو جدول مجموعه ها و بخش ها رو درونشون ذخیره می کنن می تونید از این ها export کتید و در دیتابیس جدید import کنید که مجموعه ها و بخش ها بیاد
یاعلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)