آقا سعيد سلام
معلومه نشستي سر فرصت ريزه كاريها رو در آوورديا. خسته نباشي.
اميدواريم دوست عزيزمون اين تاپيك رو از ياد نبرن و جواب بدن در رابطه با مشكلاتي كه هست و اونا رو برطرف كنن حتماً. من كه عجيب منتظر اين قالبها هستم!%
موفق و پيروز باشيد.

آقا سعيد سلام
معلومه نشستي سر فرصت ريزه كاريها رو در آوورديا. خسته نباشي.
اميدواريم دوست عزيزمون اين تاپيك رو از ياد نبرن و جواب بدن در رابطه با مشكلاتي كه هست و اونا رو برطرف كنن حتماً. من كه عجيب منتظر اين قالبها هستم!%
موفق و پيروز باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
می بخشید من تا الان مشغول بودم در اسرع وقت این مشکلات رو برطرف می کنم
ممنون از دوستان به خاطر راهنماییهاشون
در ضمن در مورد اون لکه عجیب هم یه دستی به مانیتورت بکشی حل میشه(اول مانیتور رو خاموش کن بعدن لکه رو پاک کن)
سلام و شب خوش
بي صبرانه منتظر هستيم! :
در ضمن منم موافقم كه حتماً قانون كپيرايت رو كمي احترام بزاريد و اگه ميتونيد كمي در اينباره سرچ كنيد. البته designx بعيد ميدونم رعايت كنيد. شايد ديگران بگن چرا همچين حرفي زدم ولي اگه به اين تاپيك [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سري بزنن متوجه ميشن كه كلاً با اين موضوع مشكل داريد. اميدوارم هرچه زودتر تمامي مشكلات با كمك خودتون حل بشه.
در ضمن شما كه بلدي مانيتور رو پاك كني حتماً مانيتور خودت رو تميز كن تا بتوني لكه رو ببيني! ;D
موفق و پيروز باشيد.
دوست عزیز!در ضمن در مورد اون لکه عجیب هم یه دستی به مانیتورت بکشی حل میشه(اول مانیتور رو خاموش کن بعدن لکه رو پاک کن
فکر نمی کنم مانیتور من مشکلی داشته باشه.
من با مرورگر Firefox 2 امتحان کردم و این مشکل رو داره. این هم عکسش هست که برای احتیاط، توی اون یکی سیستم تست کردم!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[img width=492 height=480]http://i38.tinypic.com/2ufby2p.jpg[/img]
منو اصلا به صورت افقی لود میشه!
ضمنا اگر فکر می کنید که مانیتور من مشکل داره ، بد نیست نظر بقیه دوستان رو هم ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به همه. من قالب siteGrounde39 را [ ... ] روی مامبو روی لوکال نصب کردم. اما توی فایر فاکس باهاش مشکل دارم. یعنی توی فایر فاکس به اندازه یک پیج باید به سمت راست اسکرول کرد تا صفحه را دید.
جالبه که هدر نمایش داده میشه در همون قسمتی که هیچچی نیس.
وقتی که به سمت راست اسکرول میکنم بقیه صفحه را میبینم اما هدر دیگه نیست .
اما توی اینترنت اکسپلورر هیچ مشکلی نداره.در مورد این ، باز هم نشنیده می گیرم.در ضمن در مورد اون لکه عجیب هم یه دستی به مانیتورت بکشی حل میشه(اول مانیتور رو خاموش کن بعدن لکه رو پاک کن
و لی من توصیه نمی کنم که شما یک آبی به چشماتون بزنید.
چون میگن خفته رو میشه بیدار کرد. ولی کسی رو که خودش رو به خواب زده، نه.
دوستان عزیزم
بار دیگر در انجمن و در تاپیک های مختلف توهین و تمسخر و یا به سخره گرفتن کسی رو مشاهده کنیم مطمئنان با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد
لطفا رعایت ادب رو بفرمایید و در نظر بگرید هر کسی که اینجا سوال می پرسه امروز سوالش سوال شما بوده روزی و اگر شما امروز بلد هستید جواب این سوال رو از جواب های کسی دیگر بوده که شما هم ...
به هر حال امیدوارم بیشتر دقت کنید و سعی کنید راهنمایی های دقیق بکنید
از همه دوستانی هم که زحمت کشیدند و دارن کار می کنن برای مامبولرن و توسغه مامبو بسیار سپاس گذاریم و انشا الله برنامه های آینده کارهایی نیز انجام خواهد شد و ...
ممنون یاعلی
سلام
قالب Siteground39 رو یه بازبینی کردم یه سری از مشکلاتی رو که دوستان گفته بودن، حل کردم
ولی جالبه که خود من (کلاً تو بعضی از قالب ها حتی قالب اصلی Mambo 4.6.5) تو IE باهاش مشکل دارم(حل شد) ولی تو [glow=red,2,300]FireFox 3[/glow] هیچ مشکلی باهاش ندارم!نقل قول
سلام به همه. من قالب siteGrounde39 را [ ... ] روی مامبو روی لوکال نصب کردم. اما توی فایر فاکس باهاش مشکل دارم. یعنی توی فایر فاکس به اندازه یک پیج باید به سمت راست اسکرول کرد تا صفحه را دید.
جالبه که هدر نمایش داده میشه در همون قسمتی که هیچچی نیس.
وقتی که به سمت راست اسکرول میکنم بقیه صفحه را میبینم اما هدر دیگه نیست .
اما توی اینترنت اکسپلورر هیچ مشکلی نداره.
یادم رفت آدرسشو بزارم
فايل ويروسي هستش!
كسي نگيره - جدي ميگما - يه وقتي فكر نكنيد شوخي كردم
یک اسکن بکنید دوباره آپلود کنید
ویروس داشت
دوباره آپلود کردم
امیدوارم این سری مشکلی نداشته باشه تا دوستان بتونن از این قالب استفاده کنن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][quote author=سعید link=topic=15388.msg80792#msg80792 date=1217322410]
در مورد قالب 39 ،
1- این قالب به درستی در مرور گر دیده نمی شه و هم با نسخه 462 و هم با 465 مشکل داره.
2- استانداردهای css در قسمت هایی که کدها تغییر داده شدن، به درستی رعایت نشدن.
این یک قالب siteground هست که تغییر خاصی در طراحیش داده نشده. فقط در css قالب، یک rtl اضافه شده!کد:Warning: Unknown property 'filter'. Declaration dropped. Source File: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Line: 30
و اینکه فارسی سازی، فقط در راست به چپ کردن body نیست . هر کاری نکات و قواعد خاص خودش رو داره که باید رعایت بشه.
در جواب آقا سعید باید بگم:
1- FireFox 3 خیلی وقته اومده و میتونی از این آدرس دانلود کنی:
2- مطمئنی اگه فقط در css قالب، یک rtl اضافه بشه قالب فارسی میشه!!؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)