چند قالب برای مامبو توسط [glow=red,2,300]DesignX[/glow]

چند قالب برای مامبو توسط [glow=red,2,300]DesignX[/glow]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
جداً خسته نباشي
اين قالبارو ميفرستي ببينيم يا نه - تا نظر بديم براش
موفق و پيروز باشيد.
کجان پس ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه درخواست هم داشتم از مدیر انجمن(البته اگه تا حالا این کار انجام نشده) که اگه میشه یه جایی(با کمترین دردسر برای آپلود و دانلود) رو معرفی کنند که هر کی خواست فایلی رو آپلود کنه بره اونجا
ممنون
rapidshare.com اینحا آپلود کنید
اگر یک اسم و + یک عکس بزاری ازشون خیلی بهتر میشه بعد هم برای هر کدوم که فارسی کردین یک تاپیک جداگانه باز کنید
تا مشکلی نداشت منتشر کنیم
در ضمن یادتون باشه قالب ها همه مجانی باشن ها نه از کامرشیال ها !!!
ممنون
سلام می بخشید عکس نذاشته بودم
siteground39
siteground86
![]()
خیلی مممنون خیلی عالی میشه دوستان تست کنن
و اگر مشکلی نبود در مامبو دیگ منتشر کنیم
یاعلی
سلام
siteground39 اين كه مشكلي نداشت
ولي يه ضعف داره اونم در main صفحه هستش كه پستها و اينجور چيزارو از هم تفكيك نميكنه - بهتره فايل css رو ويرايش كني و براش تيبل ايجاد كني تا پستها از هم تفكيك بشن و قالبت هم زيباتر بشه - ولي در كل قالب قشنگي بود و مشكل چيدماني كه نديدم.
siteground86 اين تنها مشكلي كه توش ديدم كه خيلي هم مهم هست اينه كه خيلي از عكسهاشو ميره از يه جا ديگه مياره كه اگه از اونجا حذف بشه ديگه قالب سالم كار نميكنه
البته ضعف قبلي رو هم داره كه بهتره رفع بشه
يه چيز ديگه هم هست كه مطمئن نيستم - ولي منوهاي بالاي اين قالب با مشكل چيدمان ميشن - يعني از قالب خارج هستن كه ممكنه كه از مامبو منم باشه - ديگر دوستان هم تست كنن ببينن همينطوري هست يا نه.
يه موضوع خيلي مهم هم بگم كه برطرف كني حتماً :
قالب 39 از طريق نصب كننده مامبو نصب نميشه
در ضمن دوست عزيز حرف درگوشي نداريم - اينجا همه از خودمون هستن و نيازي نيستش توي پيغام خصوصي نظرات رو جويا بشيد. اگه كسي احساس كنه كه بايد مطلبي خصوصي ارسال بشه حتماً اينكارو ميكنه و شما هم همينكار رو بكنيد. ولي براي سوال كردن و جويا شدن نظرات هرگز چنين كاري نكنيد.
مطمئن باشيد كه مثل همين بار بي جواب ميمونه - راستي اين جمله اي هم كه به شوخي گفتيد :
[quote author=DesignX link=action=profile;u=8767 date=1217276231]
شرمنده من دفعه اولمه که با اینترنت کار میکنم :'(
بنده خدا، گفتم بالاخره دو تا پیرهن بیشتر از ما تو مامبولرن پاره کردی، نظرتو پرسیدم (نخواستم تابلو شه)
ولی واقعآً دفعه اولمه ???
جدی میگم
[/quote]
رو حتماً يادم ميمونه و به خاطر محبتي كه به من داري ممنون.
اميدوارم دوستان خوبي در مامبولرن براي يكديگر باشيم.
در كل اميدوارم كه بعد از اين ؛ قالبهاي زيباي ديگهاي هم بسازي و بفرستي توي انجمن - مطمئن باش نظرات من درباره اونا هم برات ارسال ميشه.
موفق و پيروز باشيد.
در مورد قالب 39 ،
1- این قالب به درستی در مرور گر دیده نمی شه و هم با نسخه 462 و هم با 465 مشکل داره.
این هم عکس:
دلیلش هم این هست که منوی این قالب، به صورت اختصاصی لود میشه و تنظیمات منوهای و ماژول های منو روی اونها اثری نداره. بنابراین حتی با تنظیم ماژول منو به صورت افقی هم این مشکل حل نمی شه.
2- استانداردهای css در قسمت هایی که کدها تغییر داده شدن، به درستی رعایت نشدن.
3- قسمتی از کدهای html که تغییر داده شدند، استانداردهای xml و حتی html در اونها به درستی رعایت نشدن.کد:Warning: Unknown property 'filter'. Declaration dropped. Source File: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Line: 30
مثلا در نحوه نوشتن تگ ها یک سری مشکلاتی دیده میشه.
به عنوان مثال لینک کپی رایتی که تغییر داده شده، اینطور هست:
کد:http :// localhost/mambo465/mailto%22 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] %22
در مورد قالب 86 ،
1- اون قسمت از کد های css این قالب که تغییر داده شدند، استاندارد نیستند.2- یک لکه عجیب در قالب دیده میشه!کد:Warning: Error in parsing value for property 'padding-right'. Declaration dropped. Source File: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Line: 408
و ذکر چند مورد دیگه که
آدرس مامبولرن www هم داره! یعنی :
http: / / mambolearn.com = نادرست
http: / / [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] = درست
و
مطمئن هستید که این قالب رو خودتون طراحی کردید ؟Powered by Mambolearn and Designed by: Mohammadreza.M
این یک قالب siteground هست که تغییر خاصی در طراحیش داده نشده. فقط در css قالب، یک rtl اضافه شده!
دوست عزیز!
اگر این قالب از قوانین GNU / GPL تبعیت کنه، این کار درستی نیست که شما لینک طراح رو حذف کنید و خودتون رو به عنوان طراح قالب معرفی کنید و طوری وانمود کنید که قالب رو خودتون طراحی کردید.
مطمئن باشید کسانی که با مامبو کار می کنند، می دونند که این یک قالب siteground هست. بنابراین دیدن اون لینک وجهه خوبی نخواهد داشت.
شما می تونستید بنویسید Edited By ...
و اینکه فارسی سازی، فقط در راست به چپ کردن body نیست . هر کاری نکات و قواعد خاص خودش رو داره که باید رعایت بشه.
دوست عزیز!
یک چیزی هم یادآوری کنم که احترام به حقوق تولید کننده، رو سعی کنید رعایت کنید.
کاری که شما در پیش گرفتید که لینک کپی رایت رو به هر قیمتی عوض کنید (حتی اگر قیمتش نقض حقوق دوستانتون در همین انجمن و تغییر بدون اجازه کپی رایت و ... باشه) این کار، اصلا کار درستی نیست. سعی کنید این عادت رو کنار بگذارید.
کسی مخالف کپی رایت شما در زیر قالب و ماژول نیست. اما شما می تونید یک اکستنشن خودتون بسازید و زیرش اسمتون رو بنویسید . نه اینکه باعث بشه که حقوق دیگران نقض بشه.
دوست عزیزمون البته به صورت خصوصی تماسی با من هم داشتند که اصلا مایل نیستم در اینجا مطرح کنم.در ضمن دوست عزيز حرف درگوشي نداريم - اينجا همه از خودمون هستن و نيازي نيستش توي پيغام خصوصي نظرات رو جويا بشيد. اگه كسي احساس كنه كه بايد مطلبي خصوصي ارسال بشه حتماً اينكارو ميكنه و شما هم همينكار رو بكنيد. ولي براي سوال كردن و جويا شدن نظرات هرگز چنين كاري نكنيد.
و اونها رو نادیده می گیرم. امیدوارم مواردی که به صورت خصوصی مطرح کردید، تکرار نشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)