سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 34

موضوع: قالب های جدید

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : قالب های جدید

سلام دوست عزيز.
    منظور از متني كه آقا سعيد نوشته بودن و براي شما سوال بود. اين بوده كه شما قالب رو از نو بسازيد نه اينكه همان قالبي كه از سايت siteground دريافت كرديد را با تغييرات جزئي فارسي كنيد. بهترين كار براي فارسي سازي قالب همينه كه شما تمام جداول و چيدمان و فايل CSS رو خودتون بسازيد نه اينكه ويرايش كنيد . هر زباني براي خود ويژگي‌هايي دارد كه بايد به آنها احترام گذاشت.

در ضمن بد نيست اگه يه آنتي ويروس خوب روي سيستمت نصب كني تا انقدر فايلهاي ويروسي رو روي رپيدر شير لعنتي نگذاري.
    اگه آنتي ويروس نميشناسي ، خصوصي پيغام بده بهت معرفي كنم. اميدوارم ناراحت نشده باشي از اين حرف من - من طبق همون صحبتي كه شما در يكي از پيغام هاي خصوصي فرموده بوديد به شما فكر مي‌كنم.(*)

درضمن فايرفاكس نسخه 3 رو هم من ميشناسم هم دوست گلمون ولي فايرفاكس 2 بنا به دلايلي براي اشكال گيري از قالبها بهتر هستش و باعث ميشه بدون مشكل قالبها پرداخت بشن.

يك تاپيكي رو اخيراً خودم باز كردم كه ميتوني درباره ساخت قالب و CSS و موارد مربوط به اون اطلاعاتي رو كسب كني - يه سر بزني بدك نيست.
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

همچنان منتظر هستيم - هرچه سريعتر فايل بدون ويروس رو لطف كني تا چك كنيم.

موفق و پيروز باشيد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

در جواب آقا سعید باید بگم:
    1- FireFox 3 خیلی وقته اومده و میتونی از این آدرس دانلود کنی:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در ضمن.
    IE خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی پیش تر اموده بود

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام اسکن کردم

انشاءالله که این سری دیگه ایرادی نداشته باشه.

یا علی

سلام خسته نباشيد - يه تغييرات جزئي اعمال شده بود كه باز هم چنتا مشكل ديدم كه اعلام ميكنم.
    راستي آنتي ويروسه خوب بودا كه انقدر سريع تونستي مشكل رو حل كني :P . از همين آنتي ويروس هميشه استفاده بكن. خودم كه ازش راضي هستم.

39 - باز هم از طريق مامبو نصب نميشه.
    كلاً در هر سه مرورگر وبي كه دارم و در اندازه 800*600 مشكل داره - بقيه چيزا هم بمونه بعداً كه اين دوتا درست كردي

86 - در اپرا تنها اشكالي كه داره فونتي كه در بالاي هر ماژول نام اون رو نمايش داده ميشه مشكل داره. منظورم اينه كه اونجوري كه در فايرفاكس و اينترنت اكسپلورر ديده ميشه نيست.
    در اندازه 800*600 مانيتور هم و البته تنها در اينترنت اكسپلورر مشكل داره. از صفحه بريده ميشه و اسكرول هم مياد.
    در اپرا و فايرفاكس هم اسكرول مياد كه بهتره نياد.
    البته اون مشكلي هم آقا سعيد گفته بودن رو شما كاري رو كردين كه بهش ميگن - پاك كردن صورت مسئله. كلاً اون قسمت رو خالي كرديد. اگه كسي خواست اونجا انتشار بده چي ميشه!؟ ميدوني.
    در سه مرورگر اپرا 9 - اينترنت اكسپلورر 7 - فايرفاكس 3.1 مشكل ديگه اي رو در نمايش مشاهده نكردم. اما ممكن هست مشكلاتي در زيربنا داشته باشه كه دوستان لطف كنند و اعلام كنن. البته اگه موحود هست.
    در ضمن نسخه بعدي كه اومد دقيق تر بررسي خواهم كرد.
    موفق و پيروز باشيد.

البته اون مشكلي هم آقا سعيد گفته بودن رو شما كاري رو كردين كه بهش ميگن - پاك كردن صورت مسئله. كلاً اون قسمت رو خالي كرديد. اگه كسي خواست اونجا انتشار بده چي ميشه!؟ ميدوني.
    کدوم مشکل ؟

هموني كه براش عكس آپلود كرده بوديد منظورم بود.

یعنی کلا لودر منوی بالا حذف شده ؟؟؟؟

راه خوبیه
    اگه اینطوری پیش بره، ...

میگم اگه اینطوری مشکلی حل میشه، بهتر بود کل قالب رو پاک می کردید ???

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام

لودر منوی بالا حذف نشده
    شما می تونید یه منو به نام mainmenu ایجاد کنید و حالشو ببرید
    در ضمن خدمت پیسر نامهربون هم بگم که من اگه این قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنم خیلی مَردَم.(از این به بعد این معیار رو باید به معیارهای مرد بودن اضافه کنیم یعنی اگه کسی تونست یک قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنه مرده در غیر این صورت زنه!)
    در ضمن اونهایی هم که از مرورگر اپرا استفاده می کنند به خاطر این قالب هم که شده از اينترنت اكسپلورر یا فايرفاكس استفاده می کنند و حالشو می برند!

با اينكه با من نبودي ولي از طرف پيسر نامهربون جواب ميدم. (آخه من وكيلشم)
    [quote author=DesignX link=topic=15388.msg81295#msg81295 date=1217796154]
    خدمت پیسر نامهربون هم بگم که من اگه این قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنم خیلی مَردَم.(از این به بعد این معیار رو باید به معیارهای مرد بودن اضافه کنیم یعنی اگه کسی تونست یک قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنه مرده در غیر این صورت زنه!)
    در ضمن اونهایی هم که از مرورگر اپرا استفاده می کنند به خاطر این قالب هم که شده از اينترنت اكسپلورر یا فايرفاكس استفاده می کنند و حالشو می برند!
    [/quote]

باشه آقا شما اپرا رو بيخيال شو \ منم ميشم - ولي اون مشكل كه ديگه بحق گفتم كه توي 800*600 كار نميكنه و مشكل داره - اگه كمي توي سايت‌هاي stat رو بگردي ميبيني كه تعداد افرادي كه از اين اندازه استفاده ميكنن كم نيست.
    اينكار كه شما در همه مرورگر‌ها قالبت كار كنه مردونگي نيست و اگر هم نتوني زنونگي نيست. هنر هستش عزيزم.

ولي قبول دارم كمي زياد ايراد گرفتم. شرمنده (يه وقتايي آدم گيرينف ميشه ديگه)

اينم بگم كه من به اين فكر هستم كه شما مسائل رو اصولي ياد بگيريد و پيش ببريد. خداي نكره قصد اذيت شما رو ندارم و نخواهم داشت.
    خيلي از قالب‌هاي منتشر شده بسيار ايراد دارن و منتشر هم شدن. حالا اينجا موضوع اين نيست كه نام ببرم. لطفاً نخواهيد كه نام ببرم.
    ولي در هر صورت شما تا اونجايي كه ميتوني مشكلات رو برطرف كن تا قالب خوبي در بياد.

[size=14pt]راستي ديگه كسي اينجا نيست كه در اين تاپيك شركت كنه - بقيه بليط (**) دارن ؛ كه دارن تماشا ميكنن؟ اگه نداريد بريد تهيه كنين.[/size]

در هر صورت براي شما آرزوي موفقيت ميكنم و سعي ميكنم بار بعدي كمتر ايراد بگيرم و ايرادهاي مهم رو بهت بگم. بروي چشم.
    موفق و پيروز باشي.

دوست عزیز!
    به صرف اینکه کمتر از دو ماهی هست که نسخه 3 FireFox ریلیز شده، نمی شه منکر استفاده از نسخه 2 اون شد.

به چند دلیل:

1- بسیاری از کاربران، مرورگر یا سایر نرم افزارهای موردنیازشون رو از بسته ها و مجموعه های نرم افزاری تهیه و نصب می کنند.

از مدتی که نسخه 3 فایر فاکس منتشر شده، تقریبا مجموعه خاصی منتشر نشده یا بدست کاربر نرسیده .
    بنابراین ممکن هست که این مرورگر رو نداشته باشند.

2- همیشه بلافاصله بعد از انتشار، حتی در صورتی که کاربران مطلع باشن که نسخه جدید منتشر شده، اون رو نصب نمی

کنند. چرا که معمولا تا دلیلی و یا به نوعی اجبار برای ارتقا نباشه، این کار رو انجام نمی دن.
    این یک اصل هست. مقاومت کاربران در برابر تصمیمات MicroSOft برای عدم پشتیبانی از ویندوز XP به همین دلیل هست.

3- بسیاری از کاربران، حتی با وجود داشتن نسخه جدید و اطلاع از مزایا و توجیه برای استفاده از نسخه جدید، باز هم تمایل به

از نسخه قدیم فایرفاکس دارند. نظیر خود بنده. چرا که طراحان از فایرفاکس 2 به عنوان یک میزان برای تست استاندارد بودن کدها

و استفاده از کدهای مشترک بین مرورگر ها استفاده می کنند.

4- اگر همه موارد بالا رو هم نادیده بگیریم، باز هم به این سرعت یک برنامه پخش نمی شه.
    حتی اگر این برنامه یک ویروس باشه!

5- به صرف وجود نسخه جدید، نمی شه منکر نسخه های قدیم شد.
    چرا که با وجود این که نسخه 7 IE ، خیلی خیلی پیش تر از نسخه 3 FF منتشر شده،
    اما استفاده از نسخه 7 IE ، هنوز یک سوم نسخه 6 هست!

یا با وجود اینکه ویندوز ویستا خیلی خیلی پیش تر از FF3 منتشر شده، اما اگر آمار رو بررسی کنید، می بینید که کمتر از 6

درصد کاربران در مرور صفحات از ویندوز ویستا استفاده می کنند!

آمار مرورگرهایی که از سایت ها بازدید می کنند رو کنترل کنید.
    حتی در بعضی سایت ها، نامی از FF3 برده نشده!!! مواردی هم که بودند، استفاده از FireFox3 کمتر از یک دهم استفاده از

FF2 هست!

خیلی از سایت ها جزئیات آمارشون رو می بندن، اما از معدود موارد معتبر و پربازدید که آمارشون باز هست، می تونید اینها رو

چک کنید :
    هفته نامه شهروند : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    IE 7.0 : 25%
    IE6 : 53%

بزرگترین وبسایت تخصصی برق (eca.ir) - آمار : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    IE 7.0 : 20%
    IE 6 : 59%

اینها از وبگذر بود که نسخه های مختلف FF رو جدا حساب نمی کنه. اما آمار IE رو مقایسه کنید .

و اما PersianStat
    سایت معروف IrExpert - آمار : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    IE7.0 : 21%
    IE 6 : 61%
    FF2 : 13%
    FF3 : هنوز ثبت نشده!

و آمار خیلی از سایت های دیگه که خودتون می تونید بررسی کنید .

بنابراین به صرف اینکه نسخه 3 فایرفاکس وجود داره که خودش رو با IE هماهنگ کرده، نمی شه قالب رو غیر استاندارد طراحی

کرد به هوای اینکه FF3 خیلی سفت و سخت نمی گیره.
    مگر اینکه شما قالبتون رو طوری طراحی کنید که موقع نصبش، FF3 رو هم به صورت اتوماتیک نصب کنه!
    چون مامبولرن نمی تونه کاربرانش رو مجبور کنه که از نسخه FF3 استفاده کنند!

پس یک قالب باید کد هاش استاندارد باشه تا حتی در مرورگرهایی که کاستی ها رو نادیده نمی گیرن ، به درستی نمایش داده

بشه و در هخمه مرورگرها یکسان نمایش داده بشه

البته در هر کاری راه پیشرفت وجود داره و نمیشه از مبتدی و کسی که برای اولین بار با اینترنت کار می کنه، انتظار داشت که

یک شبه، کار استاندارد و بدون عیب و نقص ارائه بده.

اما از شما که (به قول خودتون) مهندسی این کار رو از صنعتی اصفهان گرفتید!، انتظار بالاتری هست. شما مهندس این سرزمین

هستید. (منظورم همون سرزمین کپی رایت هست) و باید الگوی ما طلبه ها باشید.
    شمایی که "با دقت" خیلی از کارهای پیچیده رو می تونید انجام بدید، با اندکی دقت سعی کنید که اینکار پیش پا افتاده رو هم از

پسش بر بیاید.

موفقیت شما رو در رسیدن به آرزوهاتون ، آرزو می کنم.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)