با اينكه با من نبودي ولي از طرف پيسر نامهربون جواب ميدم. (آخه من وكيلشم)
[quote author=DesignX link=topic=15388.msg81295#msg81295 date=1217796154]
خدمت پیسر نامهربون هم بگم که من اگه این قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنم خیلی مَردَم.(از این به بعد این معیار رو باید به معیارهای مرد بودن اضافه کنیم یعنی اگه کسی تونست یک قالب رو با اينترنت اكسپلورر 7 و فايرفاكس 3 سازگار کنه مرده در غیر این صورت زنه!)
در ضمن اونهایی هم که از مرورگر اپرا استفاده می کنند به خاطر این قالب هم که شده از اينترنت اكسپلورر یا فايرفاكس استفاده می کنند و حالشو می برند!
[/quote]
باشه آقا شما اپرا رو بيخيال شو \ منم ميشم - ولي اون مشكل كه ديگه بحق گفتم كه توي 800*600 كار نميكنه و مشكل داره - اگه كمي توي سايتهاي stat رو بگردي ميبيني كه تعداد افرادي كه از اين اندازه استفاده ميكنن كم نيست.
اينكار كه شما در همه مرورگرها قالبت كار كنه مردونگي نيست و اگر هم نتوني زنونگي نيست. هنر هستش عزيزم.
ولي قبول دارم كمي زياد ايراد گرفتم. شرمنده (يه وقتايي آدم گيرينف ميشه ديگه)
اينم بگم كه من به اين فكر هستم كه شما مسائل رو اصولي ياد بگيريد و پيش ببريد. خداي نكره قصد اذيت شما رو ندارم و نخواهم داشت.
خيلي از قالبهاي منتشر شده بسيار ايراد دارن و منتشر هم شدن. حالا اينجا موضوع اين نيست كه نام ببرم. لطفاً نخواهيد كه نام ببرم.
ولي در هر صورت شما تا اونجايي كه ميتوني مشكلات رو برطرف كن تا قالب خوبي در بياد.
[size=14pt]راستي ديگه كسي اينجا نيست كه در اين تاپيك شركت كنه - بقيه بليط (**) دارن ؛ كه دارن تماشا ميكنن؟ اگه نداريد بريد تهيه كنين.[/size]
در هر صورت براي شما آرزوي موفقيت ميكنم و سعي ميكنم بار بعدي كمتر ايراد بگيرم و ايرادهاي مهم رو بهت بگم. بروي چشم.
موفق و پيروز باشي.

علاقه مندی ها (Bookmarks)