نه من این notice ها رو روی سرور میبینم !!

نه من این notice ها رو روی سرور میبینم !!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چه مقادیری بایستی براش تعریف کنم ؟؟!!
اینم خطوط 17 تا 29 هست :
case 2: //RSS 0.91
$feedUrl = $mosConfig_live_site."/index.php?option=com_rss&feed=RSS0.91&no_h tml=1";
break;
case 3: //RSS 1.0
$feedUrl = $mosConfig_live_site."/index.php?option=com_rss&feed=RSS1.0&no_ht ml=1";
break;
case 4: //Atom 0.3
$feedUrl = $mosConfig_live_site."/index.php?option=com_rss&feed=ATOM0.3&no_h tml=1";
break;
case 5: //GPML
$feedUrl = $mosConfig_live_site."/index.php?option=com_rss&feed=OPML&no_html =1";
break;
چه مقادیری بایستی براش تعریف کنم ؟؟!!
اگه کسی تونسته این مشکلو حل کنه ، ممنون میشم منو راهنمایی کنه
مشکل این کامپوننت و کامپوننت آب وهوا هر دو با نام یا مسیر سایت شماست
احتمالا شما مامبو داخل یک پوشه به جز روت قرار دادید؟
سلام.برای من هم که توی لوکال این Notice ها را می داد سایتم در پوشه ای غیر از روت بود.بنابر این فکر کنم در مورد دوستمون هم حتما همین طور هست.
حالا آقا مجید نمی شه کاریش کرد که با آدرس سایت مشکلی نداشته و در غیر از روت هم کار کنه؟ ???چرا این طوریه؟ :نسخه ی انگلیسیش هم همینطوره؟
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ ـلی
بله من توی یه فولدر نصبش کردم
سلام. خوب مشکل همینه! من هم برای همین روی لوکال این Notice ها را می داد.ولی روی سرور چون در روت بود مشکلی نداشت.
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــلی
به باید htacce تغییر داد یا به جای متغییر$mosConfig_live_site آدرس سایت بنوسید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.آهان راه دومیش که خیلی خوبه.راه اولش را هم میشه یه توضیح بدی؟فکر کنم راه اولش کلی تر باشه و دیگه لازم نباشه هرکس که خواست ماژول را استفاده کنه برای سایت خودش ست کنه. درسته؟
یــــــــــــــــــــــــ ـاعـــــــــــــــــــــل ی
راه اول اگر جواب بده اینه که شما فایل htaccess. باز میکنید و این کد اضافه می کنید
البته اینها در حد تئوری چون من خودم به این مشکل بر نخوردم نمی تونم امتحان کنمکد:RewriteBase /mambofolder
علاقه مندی ها (Bookmarks)