-
ماژول فارسی ثبت خروجی سایت در وب سایت های اجتماعی RSS soci
سلام مجدد
به کمک این ماژول کاربران می تونند سایت شما را تو محیط کاربری خود داخل وب سایتهای چون yahoo،google , .... ثبت کنند
[img width=479 height=480]http://irapic.com/uploads/1217407863.jpg[/img]
لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-29-2008 06:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ماژول فارسی ثبت خروجی سایت در وب سایت های اجتماعی
این هم لینک نسخه نمایشی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
چقدر ماشا ا... بچه ها تست کردند
-
-
سلام. مجید جان دستت درد نکنه. 
فقط من یه مشکلی توش دیدم که اینجا می گم. اون هم مشکل نمایش عکسها در ماژول هست. در واقع عکس ها توی ماژول نمایش داده نمیشه. من چک کردم دیدم آدرس عکس ها به این صورت هست :
که خوب باید اصلاح بشه 
و یه مورد دیگه اینکه توی لوکال به غیر از مشکل بالا چند تا Notice هم می داد که فکر نکنم مشکل چندانی باشه ولی روی سرور این ارورها را هم نمی داد و فقط مشکل بالا را داشت.Notice ها این ها هشتند :
کد:
Notice: Undefined variable: rsssType in C:\xampp\htdocs\site\modules\mod_RssFriend.php on line 17
Notice: Undefined variable: rsssType in C:\xampp\htdocs\site\modules\mod_RssFriend.php on line 21
Notice: Undefined variable: rsssType in C:\xampp\htdocs\site\modules\mod_RssFriend.php on line 25
Notice: Undefined variable: rsssType in C:\xampp\htdocs\site\modules\mod_RssFriend.php on line 29
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــلی
-
-
مشکل تصاویر حل شد
Notice چیز خاصی نیست من که اصلا ندیدم
یا حق
-
-
سلام. دست شما درد نکنه. در مورد Notice هم حق با شماست.
من هم گفته بودم مشکلی چندانی نیست 
موفق باشی...
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـلی
-
-
دوستان عزيز RSS هاي زيبايي در بخش آيكون و ابزارهاي آيكون ساز سايت دانلود ايرانيان قرار داده شده كه در صورت خواستن ميتوانند به لينك زير مراجعه كنند و دانلود نمايين
به زودي جديد هايش هم ميآيد فقط تا فردا 5/15 صبر كنيد ميآيد.
-
-
اين هم لينك
-
-
چطور میشه مشکل notice ها رو برطرف کرد ؟
Notice: Undefined variable: rsssType in /home/ahwazus/domains/ahwaz.us/public_html/home/modules/mod_RssFriend.php on line 17
Notice: Undefined variable: rsssType in /home/ahwazus/domains/ahwaz.us/public_html/home/modules/mod_RssFriend.php on line 21
Notice: Undefined variable: rsssType in /home/ahwazus/domains/ahwaz.us/public_html/home/modules/mod_RssFriend.php on line 25
Notice: Undefined variable: rsssType in /home/ahwazus/domains/ahwaz.us/public_html/home/modules/mod_RssFriend.php on line 29
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)