-
سايت من بالا نمياد
سلام از ديروز بدون اينكه هيچ تغييري داده باشم يا موردي اضافه كنم و ... سايت من بالا نمياد . از اين آدرس ميشه ديدش soozanco.com/index.php    ولي با آدرس اصلي .soozanco.com/ پيغام ميده : ( سایت در دست طراحی یا ایجاد تغییرات است.لطفا بعدا مراجعه نمایید) لطفا راهنمايي فرماييد
** از هاپیرلینک خارج شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-28-2008 03:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سايت من بالا نمياد
سایت بالا اومد
بخاری و شومینه گازی / آبگرمکن مخزندار / کولر آبی / یخچال فریزر
این عنوان !!!
موفق باشید
-
-
سلام
آقا مجيد خسته نباشيد
منظور دوستمون رووت سايت هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
------------------------------------------
يه وقتايي هم براي من اين مشكل پيش ميومد - با سرور صحبت كردم خودشون برطرف كردن - نميدونم مشكل از كجا بود - ولي ديگه باهاش روبرو نشدم.
----------------
موفق و پيروز باشيد.
-
-
ببخشید وارد بحث میشم...ولی فکر کنم توی روت سرور شما یک فایل به نام index.htm یا index.html وجود داره...اون رو پاک کنید..
-
-
[quote author=bmw-love link=topic=15384.msg80759#msg80759 date=1217280363]
ببخشید وارد بحث میشم...ولی فکر کنم توی روت سرور شما یک فایل به نام index.htm یا index.html وجود داره...اون رو پاک کنید..
[/quote]
دقیقا مشکل اگر فقط دیدن اون پیغام هست و نه دیدن سایت اصلی همین هست که دوستمون فرمودند
یاعلی
-
-
سلام
آقا مال ايشون رو درست حدس زدي - خودشه - ولي به نظرت مشكل مال من از كجا بود كه وقتي سايت شلوغ ميشد اين اتفاق مي افتاد و بعد 15 دقيقه رفع ميشد و سايت كار ميكرد.
البته ديگه همچين اتفاقي برام پيش نيومده. ولي خوب اگه كسي اطلاعي داره بگه تا اطلاعات عمومي ما هم بره بالا.
نسخهاي هم كه اين مورد برام پيش اومدش 462 بودش.
-
-
پـــســـر مــهـربــــــــون ..من از این مشکل شما اطلاعی ندارم چون فرمودید که خود به خود رفع میشد... احتملا روح داره سایتتون
شوخی کردم به دل نگیرید...ولی واقعا من یاد ندارم...من تازه اومدم سراغ مامبو...و دارم از شما دوستان یاد میگیرم..
پیروز باشید
-
-
شايد بهتر باشه اينم بگم كه اون پيغامي رو ميداد كه هنگام غير فعال كردن سايت ميده. در واقع خيلي برام عجيب بود و با اين شوخي كه "عشق بي-ام-و" عزيز كردن موافقم چون وقتي اينترنت جن و پري داره - حتماً روح هم توش هست - نصفه شبي داريم يه تاپيك ترسناك رو دنبال ميكنيما. هواستون باشه. بيخيال جن و پري و روح و ... .
ولي از شوخي و خنده گذشته؛ اگه كسي در اين رابطه اطلاعي داره حتماً لطف كنه و به ما هم بگه.
موفق و پيروز باشيد. يا علي
-
-
[quote author=bmw-love link=topic=15384.msg80759#msg80759 date=1217280363]
[/quote]
تشكر . پاكش كردم درست شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)