خب میبینم که باید کامپوننت mosform رو هم نصب کنید که ثبت نام کنیم !در ضمن نظر سنجی رو نمیزایر توی صفحه اول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب میبینم که باید کامپوننت mosform رو هم نصب کنید که ثبت نام کنیم !در ضمن نظر سنجی رو نمیزایر توی صفحه اول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فکر نمیکنم محدود کردن به افراد انجمن کار درستی باشه . حتما عضو آزاد هم میگیریم .
اجازه بدین جناب ارسونی اطلاعیه رو آماده کنه ... انشالله چند بنر هم طراحی میکنیم که دوستان اگر خواستن تبلیغ کنند .
---
حتما بعد از نوشتن اطلاعیه فرمهای مربوطه هم در سایت قرار میدیم که ثبت نام شروع بشه .
نظر سنجی برای چه موردی ؟
یا علی
منظور همون نظر سنجی همایش هست فکر کنم!
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1621.msg9305#msg9305 date=1153518110]
منظور همون نظر سنجی همایش هست فکر کنم!
[/quote]
بله منظورم همینه ...
همایش باشه من هم هستم :-[
همه هستن! فرانسوی ها یه تکیه کلام دارن که ترجمه فارسی اون میشه: پشت هم و در کنار هم ...... (ترجمه فارسی یه خورده تو ذوق میزنه)
دوستان اگه قراره به برگزاری باشه و بنرها آماده بشن با اینکه وب سایت من سینمایی هستش و کاربراش زیاد نیستند و بازدیدهاش هم همینطور ولی تبلیغ همایش رو از آغاز تبلیغات تا روز برگزاری میذارم توی وب سایت .
کمک دیگه ای فکر نکنم از دستم بر بیاد . به هر حال من همه جوره در خدمتم .
دوستدار همگی شما ، بهمنی
اتفاقا سایت شما خیلی عالیه
خیلای عالیه ما هم حاضریم در خدمت دوستان باشیم البته هم از نظر امکانات و تا حد توان هم مالی ولی همه اعضا هم اگه همت کنن و قسمی از کار را تحمل کنند از لحاظ جذب اسپانسر و تبلیغات خاص برای تامیت هزینه های مادی و هماهنگی های لازم با افراد صاحب نفوذی که می شناسند می توانند کمک موثری داشته باشند
خیلای عالیه ما هم حاضریم در خدمت دوستان باشیم البته هم از نظر امکانات و تا حد توان هم مالی ولی همه اعضا هم اگه همت کنن و قسمی از کار را تحمل کنند از لحاظ جذب اسپانسر و تبلیغات خاص برای تامین هزینه های مادی و هماهنگی های لازم با افراد و ادارات صاحب نفوذی که می شناسند می توانند کمک موثری داشته باشند
علاقه مندی ها (Bookmarks)