سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش سوم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش سوم

باز هم سلام به همگی

امروز می خوام یه نکته دیگه به دوستان در مورد smf seo به دوستان بگم

ولی ... این موضوعی که می خوام مطرح کنم رو مدیران مامبولرن انجام ندادند ... حتما دلیل قانع کننده ای دارند

بحث امروز ما در مورد ساب دامین یا همون زیر دامنه است

راستی چرا بعضی سایت ها برای ورود به انجمن از لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده می کنند؟
    و چرا بعضی ها از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده می کنند؟ (دقیقا مثل مامبولرن)

اصلا کدومشون بهتره؟

نمیشه گفت کدوم بهتره ... چون بستگی به نوع فعالیتتون داره

وقتی اسپایدر های موتور جستجو وارد سایت از نوع [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میشن و به مرور زمان موضوعات انجمن رو ایندکس می کنند به مرور زمان رتبه صفحه اصلی ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) رو هم بالا می برند و این کار برای سایت هایی مناسبه که فعالیت کمی در صفحه اول دارند .... شاید بشه گفت مامبولرن از اون دسته سایت هاست که صفحه اولش به کمک انجمنش رشد پیدا کرده و به رتبه 5 در گوگل رسیده .. البته دلیل اصلی پیج رنک بالای سایت مامبولرن به نظر من تبلیغات در سایت های با پیج رنگ بالاست و انجمنش هم تاثیر زیادی روش گذاشته

خب ... حالا فرض کنیم اسپایدر ها وارد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشن ... از طریق لینک انجمن که به شکل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست وارد انجمن می شن و انجمن رو هم در خودشون ثبت می کنند ... اینجاست که بالا رفتن رتبه انجمن تاثیری در بالا رفتن رتبه سایت نداره ولی روند رشد بالا رفتن رتبه اینطئری بهتره چون موتور جستجو انجمن رو مثل سایت جداگانه می شناسه و انجمن رو زیر مجموعه ای از صفحه اصلی نمی دونه ... این عمل برای سایت هایی مناسبه که فعالیت سایت و انجمنشون در حد مطلوب باشه ... یکی ار فوایدی که این کار داره اینه که وقتی لینک صفحه اصلی سایت رو تو انجمن قرار میدی انگار تو یک سایت دیگه تبلیغ می کنی یا اینگه با یه سایت دیگه تبادل لینک کردی و موتور جستجو برای این لینک ها ارزش زیادی قائله ... اینطوری انجمن و سایت به طور جداگانه پیشرفت می کنند و البته گوگل نیازی نیست برای رسیدن به یه موضوع از انجمنتون راه طولانی طی کنه و از مسیر /forum/ و /index.php/ بگذره ... هر چی تعداد مسیر بیشتر باشه گوگل سخت تر مطالبتون رو ایندگس می کنه ... شما به این کار ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) یک میر رو کم می کنید و این خیلی ارزشمنده .. یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که دارای دو مسیره رو تبدیل می کنید به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که یک مسیر محسوب میشه

خب امیدوارم این مطلب براتون مفید واقع شده باشه

ولی هنوز حرفام تموم نشده ... آخه یه سوال دارم

انجمن من مثل انجمن مامبولرنه ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) ... می خوام تبدیلش کنم به ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) ... اگه یه سابدومین با نام forum بسازم یه پوشه با نام forum در همون محلی که انجمن فعلی من قرار داره ساخته میشه که ممکنه جایگزین انجمن قبلی بشه ... به نظر من نباید مشکلی پیش بیاد و با ساختن ساب دامین هر وقت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو وارد کنم باید وارد انجمنم بشم ولی می خواستم با راهنمایی از شما دوستان عزیز به یقین برسم تا جانب احتیاط رو رعایت کرده باشم
    پس هر کی هر چقدر می دونه راهنمایی کنه ... ممنونم

موفق باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)