-
مكشل در نصب مامبو
سلام دوستان من يك هاست خريدم مي خوام نسخه mambo4.6.1p رو نصب كنم بخش step 1 بايد اون قسمت جدول table رو خودم از قبل ايجاد كنم يا نه ميشه راهنميي كنيد اخه هر چي ميزنم دستي اون صفحه مدام خطاي user pass ميده راهي ندارم از اون صفحه رد بشم .
ميشه كمكم كنيد .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-02-2008 05:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مكشل در نصب مامبو
سلام. اول باید عرض کنم که همیشه توصیه این بوده که از آخرین ورژن مامبو استفاده کنید که الان 4.6.5 هست. 
در مورد سوالتون هم اگه منظورتون قسمت وارد کردن اطلاعات دیتابیس باشه ، شما باید قبلش یه دیتابیس بسازید و یوزر و پسوورد اون را هم ست کرده باشید
(در صورتی که مثل برخی هاست ها یوزر و پسوورد دیتابیس همان یوزر و پسوورد هاست نباشه :
) و بعد اطلاعات اون دیتابیس را وارد صفحه ی نصب مامبو کنید.
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــلی
-
-
سلام - mambo4.6.1p چرا ؟ 
مال زمان قلقلهميرزا هستش اين نسخه. منم با نظر علي موافقما - بهتره به جوونا (465) فرصت بدين تا خودشون رو به شما نشون بدن. :P
اما در رابطه با سوالتون اگه منظورتون كادر مربوط به MySQL Table Prefix هست. اين چيز خاصي نيست هرچيزي كه دلتون ميخواد بنويسيد در حالت پيشفرض و عمومي mos_ نوشته ميشه و ميتونيد مثلاً بجاي mos اسم خودتون يا سايتتون رو هم بنويسيد - موضوع خاصي نيست. فقط براي اينكه اگه ديتابيس شما مربوط به برنامه ديگه اي ميشه مثلاً جوملا يا انجمن با جداول اون برنامه ها برخوردي نداشته باشه و نامها متفاوت باشه.
ولي اگه مشكلتون هموني باشه كه علي گفته - بايد بگم كه بهتره به تنظيمات PHPMYADMIN سايت خودتون يه سري بزنيد تا بتونيد يك ديتابيس ايجاد كنيد - يادتون باشه در همون تنظيمات هم بايد يوزر و پسوورد رو با ديتابيس ست كنيد و همان يوزر و پسوورد رو در هنگام نصب ذكر كنيد. براي اطلاعات بيشتر روش نصب مامبو رو در سايت پيدا كنيد تا بهتر متوجه بشيد. (آموزشهاي سايت)
-
-
سلام من يك بانك جديد ساختم روي سيستم خودم . الان بايد روي همين بانكي كه ساختم پسورد بزارم ميشه بگيد چطور اينكار رو انجام بدم .
اسم بانك جديد sokhangos در اين رابطه ميشه توضيحاتي بديد
-
-
سلام - mambo4.6.1p چرا ؟

مال زمان قلقلهميرزا هستش اين نسخه.
سلام جالب بود ;D ;D ;D
دوست عزیز شما برید به phpMyAdmin و از اونجا برید قسمت "امتیازات". در اون قسمت، لیست تمام کاربرهای کنونی را نوشته که شما می تونید آن ها را ویرایش کنید یا اینکه از گزینه ی " افزودن يك كاربر جديد " یه کاربر جدید تعریف کنید. البته این توضیحات در زبان فارسی phpMyAdmin بود.در زبان انگلیسی هم فقط کلماتش به زبان انگلیسی هستند و گر نه مراحل همین هست.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ــــلی
-
-
سلام من يك هاست خريدم ولي نميدونم چرا php my admin نداره از iranhost خريدم ميشه بگيد بايد چيكار كنم حالا .
گزينه هايي كه دارم اين هايه
packeg- domains - personail detail - Helm Extensions - Billing
-
-
احتمالاً هاست شما امكان نصب مامبو رو نداره - فكر كنم البته - از پشتيباني هاست سوال كنيد تا مطمئن بشيد.
موفق و پيروز باشيد.
-
-
مطمئن هستید هاست شما لینوکسی هست؟
فکر کنم این چیزایی که شما نوشتین مربوطه به هاست های ویندوزی و صددرصد PHPMYADMIN هم ندارن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)