-
مشکل در pageing
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این لینک به دو صفحه تقسیم شده وقتی که به صفحه دوم میرویم یه جای صفحه دوم مطالب از بخش های غیر مربوط می آورد !!!
به مامبو 4.6.2p هم آپگرید کردم حل نشد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-03-2008 05:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در pageing
سلام
دوست عزیز این مشکل در مامبو 4.6.1 وجود داشت و در 4.6.2 حل شده .
یقینا در ارتقای شما مشکلی وجود داشته . دقت کنید که فایل ها به درستی منتقل و overwrite شده باشند .
-
-
خوب الان من چی کار میتونم انجام بدم ؟؟؟ دستی میشه فایل آپدیتو باز کرد فلدر های قدیمی روو هاست دیلیت کرد اینه روو جایگذین کرد مشکل پیش نمی آید ؟؟؟
-
-
شما یه بار دیگه اول چک کنید پرمیشن ها همه قابل ویرایش باشند . دوباره فایلهای آپگرید رو بریزید سر جاش .
-
-
بروزرسانی مجدد
امکان بروزرسانی مجدد وجود ندارد.
پوشه upgrade را برای امنیت بیشتر پاک نمایید.
شما قبلا مامبوی خود را بروزرسانی کردید.
!!!!!
چی کار کنیم ؟
-
-
سلام
مامبو جدیدی در یک پوشه جدید نصب کنید . در فایل configuration.php تنظیمات دیتابیس رو تغییر بدید و برابر با دیتابیس موجود در سایت قرار بدید
حالا چک کنید ببینید این مشکل حل میشه در این پوشه یا خیر ؟
اگر حل شد و کامپوننت خاصی نصب نکردید فایلهای پوشه مورد نظر رو با فایلهای موجود مامبو جایگزین کنید
یاعلی
-
-
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/irfiles/public_html/fa2/includes/cmtclasses.php on line 713
بعد از وارد کردن DB مامبو قبلی 4.6.1p در مامب 4.6.5p ارور زیر رو داد :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/irfiles/public_html/fa2/includes/cmtclasses.php on line 653
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irfiles/public_html/fa2/includes/cmtclasses.php:713) in /home/irfiles/public_html/fa2/includes/core.classes.php on line 601
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irfiles/public_html/fa2/includes/cmtclasses.php:713) in /home/irfiles/public_html/fa2/includes/core.classes.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irfiles/public_html/fa2/includes/cmtclasses.php:713) in /home/irfiles/public_html/fa2/includes/core.classes.php on line 603
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irfiles/public_html/fa2/includes/cmtclasses.php:713) in /home/irfiles/public_html/fa2/includes/core.classes.php on line 604
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irfiles/public_html/fa2/includes/cmtclasses.php:713) in /home/irfiles/public_html/fa2/includes/core.classes.php on line 605
بعد از اینکه پوشه Include کپی کردم این ارور داد :
Warning: main(/home/irfiles/public_html/fa2/includes/database.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/irfiles/public_html/fa2/index.php on line 161
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/irfiles/public_html/fa2/includes/database.php' (include_path='/usr/lib/php:.:/usr/php4/lib/php:/usr/local/php4/lib/php'
in /home/irfiles/public_html/fa2/index.php on line 161
من این سایتووو خیلی فوری نیاز دارم براتو یوز و پس رو می فرستم آقای فیروزمندان
-
-
سلام
چک کردم
همینطور که قبلا هم ذکر کرده بودیم مشکل از آپلود نشدن همه فایلهاست .
علتش هم اینه : Disk quota exceeded
Disk space available 0 Megabytes
هاست شما کاملا پر شده 
این مشکل رو حل کنید و روش بالا رو دنبال کنید مشکلتون حل میشه
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)