از دوستان عزیز خواهشمندم که اگر به ترجمه قالب مسلط هستند لطف کنند و در اینجا یک پیام بگذارند.
در ضمن ببخشید که به خاطر این موضوع کوچک یک تاپیک ایجاد کردم راه دیگری نیافتم.
ممنون می شوم.

از دوستان عزیز خواهشمندم که اگر به ترجمه قالب مسلط هستند لطف کنند و در اینجا یک پیام بگذارند.
در ضمن ببخشید که به خاطر این موضوع کوچک یک تاپیک ایجاد کردم راه دیگری نیافتم.
ممنون می شوم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مشکلون چیه؟
دوست عزیز اگه لطف کنید مشکلتون رو بگید
حتمآ کمکتون می کنیم
آقاي memfis من ميخواهم تا يك قالب را كه كارش نسبتاً سنگين است فارسي كنم و همچنين از جوملا 1.5 به مامبو 4.6.2 كنم
اگر ميتوانيد اين كار را برايم انجام دهيد برايم يك پيام خصوصي بفرستيد و آدرس ايميلتان را بگوييد.
فقط اگر ميشود فوري چون كارم عجلهاي است.
بسيار از لطفتان ممنون ميشوم.
سلام به دوستان خواهش ميكنم يكي كه حرفهاي هست كمك كنه
منظورم اين نيست كه دوستان بالا حرفه اي نيستند ولي جواب نميدهند.
** پست های شما یکی شد
تبدیل 1.5 به 4.6 کار طولانی و نیاز کامل به تسلط به مامبو و جوملا 1/5 می باشد لطفا اگر خیلی ضروری هست با sales at mambolearn .com تماس بگیرید تا براتون تیم مامبولرن انجام بده
موفق باشید
سلام بر همه ...
فکر کنم که هنوز کاربر Kasra یک قالب برای سایتش گیر نیاورده چون هرچی مشکل دارن با قالبهاست .... البته کار با قالب ها کار پیچیده ای است ولی اگر قصد دارید قالب جدیدی را فارسی کنید در خدمت گذاری حاضرم...
من قبلا چند تا قالب رو از جوملا به مامبو تبدیل کردم ... ولی اگر کارتون ضروری است یا خیلی درده سر داره خوشحال میشم تا در طراحی و فارسی سازی اون بهتون کمک کنم ....
اگر خواستید میتونید به JavadRayaneh [at] Gmail [dot] com ایمیل بزنید و یا در قسمت مشخصات با ایمیلم مکاتبه کنید...
موفق و پیروز و سرفراز باشید ....
من انجام میدم واست![]()
فکر می کنم منظورتون از حرفه ای من باشم
با سلام
اگر دوستان دیگر تمایل به این کار دارند اشکالی نداره ... بسم الله ...
فقط وقتی ترحمه کردید و کارش تموم شد لطف کنید و لینکشو برام بفرستید تا من هم چک کنم ...
قصد من فقط کمک به دوستانه .... اگر دوستان دیگر فکر می کنن که بهتر هستند اشکالی نداره .... فقط کاره مردم رو راه بیاندازید....
با تشکر .... موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)