من از datalife cms استفاده ميكردم.ازش راضي نيستم. پشتيبانيش هم ضعيفه!

من از datalife cms استفاده ميكردم.ازش راضي نيستم. پشتيبانيش هم ضعيفه!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لیست سیتستم های مدیریت محتوا فارسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]کد:Movable Type Wordpress Joomla Mambo Mitra Mitra Plus PhpNuke (Iran Nuke) PhpNuke (Mashhadteam) Xoops Bitrix Drupal E107 IWebnegar Zanbagh Dorsa TW-CMS Aftab Ziggurat Arashk Pars CMS Part afzar Aryanic Tandis Farvardin Hadish Tolue CMS Phpbb Site Genetrator Asp Rider Parsdesign Wx-blog Fusion Afagh Nuck evolution FarsiCommerce Persian SMF Masir Vbulletin farsi Persism Negaresh News Studio Pars palette Pars blogger Spip MODx Data life engine My BB ( Webshahr ) Persia CMS Serendipity Phoenix Khabargozar Subdreamer CMS Ektron CMS400 Siterun CMS CommunityServer Mybboard Tinyportal Sheedravi Jet CMS Siqma Farsi News Persian Nuke Arya CMS Webdes Open Source Club Olapour CMS Subdreamer CMS AMT CMS Plone AJA Nuke Farsi script Farsicom Rayan CMS Papyrus WinCMS.Net Pro Parsa CMS Azaran Design LifeType Parvaneh Icarusplus Sitcocms Douran Portal My Customers Partit Setiran Rooja NetSups Farahost Cmsiran Mybboard Webnuke Eshopbuilder
سلام - آقا مجيد دستت درد نكنه. همه رو توي يك پست يكجا معرفي كرديا!
زندي تركوندي. اين تاپيك لطفاً بسته بشه. ديگه كافيه همش معرفي شد.
موفق و پيروز باشيد.
اسم بردن كه كافي نيست.يه مقايسه اي هم بشه خوبه.تازه اين ليست تكميل نيست.مثلا asalooyenews.com از كدوم اينا استفاده كرده؟
[quote author=dj_ahmad link=topic=15473.msg82121#msg82121 date=1218258387]
اسم بردن  كه كافي نيست.يه مقايسه اي هم بشه خوبه.تازه اين ليست تكميل نيست.مثلا asalooyenews.com از كدوم اينا استفاده كرده؟
[/quote]
[size=10pt]این سایت از وب نگار استفاده می کنه که اسمش داخل این سایت وجود داره [/size]
"وب نگار یک نرم افزار مدیریت محتوای مبتنی بر ASP و ACCESS به منظور انتشار و بروزرسانی محتوای یک وب سایت است. وب نگار به راحتی می تواند از قالب گرافیکی فعلی وب سایت شما برای ارائه محتوا استفاده کند، اگرچه می توانید قالب های گرافیکی خاص آن را دریافت کنید. وب نگار با سادگی هر چه بیشتر و در عین حال ارائه امکانات پیشرفته و جزئی به منظور مدیریت اجزای وب سایت شما را در داشتن یک وب سایت مطلوب به منظور داشتن ارتباط هرچه بهتر با مخاطبین توانمند می سازد."
.shot4u.com/tools/products/?@=3
pagesetter ميدونيد چيه؟
توي تمام url هاي سايت ازش استفاده شده.
سلام. این وب نگار که نوشته بر پایه ی asp هست، پس چرا مثلا بعضی از لینک هاش اینطوریه؟
asalooyenews.com/index.php?module=pagesetter&tid=1&filter=category^s ub^10
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــلی
من توضیحات از اون سایت قرار دادم خودن ننوشتم
سایت پشتیبانی
.webnegar.org/
اینجا را هم نگاهی بندازید
asalooyenews.com/admin.php
.iranwebdesigning.com/webnegar/help.htm
.iranwebdesigning.com/webnegar/download.htm
من که هنگ کردم
لطفا لینک ها رو هایپر لینک نزارید !!
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)