سالام دوست عزیز چگونه میتونم تو مامبو بالا یه منوی کشویی درست کنم من با دیگر نرم افزار ها درست کردم اما نمیدونم چطور در سایت قرار بدم ممنون میشم راهنمایی کنین
YAHOO ID: YESHILIR

سالام دوست عزیز چگونه میتونم تو مامبو بالا یه منوی کشویی درست کنم من با دیگر نرم افزار ها درست کردم اما نمیدونم چطور در سایت قرار بدم ممنون میشم راهنمایی کنین
YAHOO ID: YESHILIR
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام - به انجمن خوشآمديد.
ميشه بگيد منظورتون از ديگر نرمافزارها چي هستش و چطوري انجام داديد.
شما ميتونيد با استفاده از جاوا منوي كشويي ايجاد كنيد و البته راههاي ديگهاي هم موجود هستش.
راستي منم آيدي ياهو دارما.
موفق و پيروز باشيد.
من با نرم افزار Sothink DHTMLMenu ساختم اما نمیدونم چطور در سایت قرار بدم
یه قالب سبز رنگ هم اگه میشه به من راهنمایی کنیناگه میشه قالب همین سایت رو میزارین من بردارم
در مورد قالب همين انجمن كه فكر نكنم بتوني استفاده كني چون سورسش رو در اختيارت نخواهند گذاشت ولي ميتوني با مديران در رابطه با همين موضوع صحبت كني
در رابطه با ليست كشويي هم بگم كه ميتوني همون فايلي كه در سايتهاي قبلي اجرا ميكردي رو با همين برنامه دوباره بسازي و در فايل index.php موجود در قالبت اضافه كني - به همين راحتي - فقط تنها مشكلت اينه كه بايد اول صفحات رو بسازي و لينكها رو تو اين برنامه از قبل وارد كني و اونا رو حذف نكني. ديگه فكر كنم خودت متوجه بشي كه بايد چيكار كني.
براي اضافه كردن يك اسكريپت در اين فايلي هم كه بهت گفتم قبلاً در انجمن بحث شده وانواع راهها اشاره شده - حتماً پيداش كن كه به دردت ميخوره و كافي توضيح داده شده.
موفق و پيروز باشيد.
من منو رو میزارم تو فایل ایندکس بعد آپلود میکنم نصب میکنم ولی دیده نمیشه دوست عزیز یه قالب واسم راهنمایی کن تا تمام قسمت هاش فعال باشن حدقل من اون رو ادیت کنم من میخوام قالبم هنری باشه هنر طراحی سیاه قلم به رنگ سبز بکگراند سبز منو ها سبز شیک باشه ممنون میشم راهنمایی کنین تا ما هنرمندان با یک دیگر ارتباط برقرار کنیم
منو رو كجا ميزاريد؟ فايل ميزاريد يا برنامه نويسي جاوا رو مستقيماً ميريزيد داخلش؟
شما ميتوني توي مامبو ديگ بگردي و قالب پيدا كني در صورتي كه پيدا نكردي هم ميتوني با مديران مامبولرن در اينباره صحبت كني.
در ضمن خوشحال هستم كه شما هنرمند هستيد.
موفق و پيروز باشيد.
من با نرم افزاری فلش منو بلدر 2 منو فلش ساختم که چند فایل دیگر هراه فایل فلش داره
حالا می خوام توی قالب سایتم بزارم قالب من اماده است اما نمی دونم چه کدی و کجا برنامه نویسی قالبم بزارم تا بالا ی سایتم نمایش داده بشه
ایا منو فلش با تمام مرور گر ها سازگار است یا نه اگر سازگار نیست یا مشکل دیگه ای است شما یک منو فلش یا منو ساز فلش به من معرفی کنید .
با تشکر
مدیر تیم توسعه نرم افزاری اکسترنال
سلام
در یک تاپیک جدید مطرح کنید تا به شما پاسخ بدهیم.
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)