-
پاسخ : robots.txt و ایندکس شدن بهتر SMF در گوگل
به نظر خودم بخش آخرین ارسال های قسمت پروفایل می تونه برای موتور جستجو مفید باشه
ولی نه برای انجمن بزرگی مثل انجمن مامبولرن ... چون تمامی مطالب انجمن شما در کمتر از چند ساعت تو گوگل ایندکس شده است و رتبه خوبی هم داره
در مورد سوال شما باید بگم صفحه پروفایل کاربران هیچ مطلب مفیدی برای افرادی که در موتورهای جستجو سرچ می کنند نداره ... وقتی یکی می خواد یه موضوعی رو تو گوگل سرچ کنه چه لزومی داره صفحات پروفایل کاربران در کنار مطالب سایت باعث سردرگمی جستجوکننده بشه
فایل روبوت برای موتور جستجو ساخته شده و کاربران در موتور جستجو دنبال مطالبی می گردند که براشون مفید باشه نه پروفایل من نوعی که هیچ چی براشون نداره
به اعتقاد من هر چی صفحات یک سایت یا انجمن در موتورهای جستجو گلچین شده تر و غیر تکراری تر و دارای مطالب مفید تر ایندکس شده باشه اون سایت یا انجمن در موتورهای جستجو رتبه بهتری به خودش اختصاص میده
در ضمن ... مد نظر من فقط صفحات پروفایل نیست ... بلکه تقویم ... راهنمایی ... آمار انجمن و چند چیز دیگه هم هست ... مثلا همین قسمت راهنمایی در صد ها smf فارسی که توسط گروه مامبولرن ترجمه شده مطلبی تکراریه ... هیچ کاربری در گوگل دنبال بخشی از صفحه راهنمایی نمی گرده ... پس بهتره این صفحه هم ایندکس نشه و انجمن تر و تمیز به گوگل معرفی بشه
اگه اعتقادم نادرسته حتما بهم توضیح بدید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-17-2008 10:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)