سلام
من میخوام ببینم که کجا و چگونه باید مد تبلیغات رو با قالب غیر پیشفرض هماهنگ کرد ؟
با تشکر

سلام
من میخوام ببینم که کجا و چگونه باید مد تبلیغات رو با قالب غیر پیشفرض هماهنگ کرد ؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در این مورد بارها بحث کردیم ، با مراجعه با تاپیک ها میتونید متوجه بشید چطوری باید تغییر بدید
سلام
رفتم چندتا چیز پیدا کردم که گفته بودین فایل .xml بسته را باز کنید و توش نوشته باید چیکار کنین من رفتم باز کردم این کدها توش بود که من چیزی نفهمیدم این کدش هست :
در ضمن یه فایل readme.txt هم پیدا کردم که اونم این زیر میزارم و من نفهمیدم باید چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید.کد:<?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE package-info SYSTEM "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <package-info xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] xmlns:smf="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <name>Ad Managment</name> <id>jeremy:ads</id> <type>modification</type> <version>2.3</version> <install for="1.1.3,1.1.2,1.1 RC2, 1.1 RC3, 1.1, 1.1.1-1.1.99"> <readme type="file">readme.txt</readme> <code>install.php</code> <modification>install.xml</modification> <require-file name="Ads.php" destination="$sourcedir" /> <require-file name="LoadAds.php" destination="$sourcedir" /> <require-file name="Ads.template.php" destination="$themedir" /> <require-file name="Ads.english.php" destination="$languagedir" /> <require-file name="Ads.persian.php" destination="$languagedir" /> </install> <uninstall> <modification reverse="true">install.xml</modification> <remove-file name="$sourcedir/Ads.php" /> <remove-file name="$sourcedir/LoadAds.php" /> <remove-file name="$themedir/Ads.template.php" /> <remove-file name="$languagedir/Ads.english.php" /> <remove-file name="$languagedir/Ads.persian.php" /> </uninstall> </package-info>
با تشکرکد:Ad Management Mod Email: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Support site: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ---------- This mod will display ads on various parts of your forum on the default theme in SMF Version 1.1 --------- Version 2.3 Jan 11, 2007 - New setting: Disable ads for admins - New setting: Disable reports(one less query) - New setting: Disable all ads - New setting: Ability to make post ads not look like posts. - Added the ability to display ads between categories - Added the ability to display ads after the last post - Added the ability to display ads under child boards - Fixed issues about not finding functions(caused forums to crash) Version 2.0 Jun 13, 2006 - Enabled per board ads - Ability to add multiple ads - HTML/PHP style ads - Ad reports - Disabled ads in certain sections of the admin panel - Many more minor improvments Version 1.5 Mar 19, 2006 - Fixed an issue with the xml - Added the ability to display ads on top of the menu on every page - Added help files - Revised some of the code in previous versions. Version 1.4.1 Feb 8, 2006 - Fixed an issue when installing on a forum that has TinyPortal installed Version 1.4 Feb 2, 2006 - Added the ability to disable ads according to their membergroup. Version 1.3 Feb 1, 2006 - Updated database settings so that they wont be removed on re-installation. - Added the ability to display ads on the bottom of every page. - Added the ability to display an ad after the first post. (Idea courtesy Joomlaspan) Version 1.2 Jan 30, 2006 - Offically released on simplemachines.org. No offical changes from previous version. Version 1.0 Jan 5, 2006 - Not publicly released. - Displayed ads only under the menu bar.
تغییرات در فایل install.xml است
خب شما توی یکی از پستها گفتید راحت میشه فهمید باید چیکار کرد ولی من از این فایل 450 خط کدی نتونستم بفهمم کجای قالب رو باید تغییر داد ؟
توی فایل نوشته مثلا باید یک عبارت پیدا و عبارت دیگر جایگزین بشود با این عملیات میتونید تغییرات را اعمال کنید
سلام
من دیدم
مثل اینکه باید به غیر از خود قالب فایلهای اصلی رو هم تغییر داد !
درسته مثلا یه جایی نوشته که برو به فایل subs.php که این فایل در پوشه sources هست که باید ویرایش بشه .
سلام یه سوال دیگه :
مثلا اینجا نوشته :
م باید توی index.template.php قالب بگردیم هر جا <body>'; بود قبلشکد:<file name="$themedir/index.template.php"> <operation> <search position="before"><![CDATA[<body>';]]></search> <add><![CDATA[ //Display ads on the top of the page if (function_exists("show_topofpageAds")) { $ads = show_topofpageAds(); if(!empty($ads)) if($ads['type']==0) echo $ads['content']; else eval($ads['content']); unset($ads); } ]]> </add> </operation>
رو اضافه کنم . درسته دیگه ؟کد://Display ads on the top of the page if (function_exists("show_topofpageAds")) { $ads = show_topofpageAds(); if(!empty($ads)) if($ads['type']==0) echo $ads['content']; else eval($ads['content']); unset($ads); }
اصلا من اونجا عبارت <body>'; ندیدم که بخوام قبلش اضافه کنمو اینکه یه جای دیگه دیدم نوشته بود </td> من گشتم دیدم نزدیک 500 تا از اینا پیدا کردم پس قبل از هر 500 تای اینا باید عبارت اضافه کنم ؟
سلامباید توی index.template.php قالب بگردیم هر جا <body>'; بود قبلش
قبلش نه .. بلکه بعدش
هر جا نوشته after قبلش بذار و هر جا نوشته befor بعدش بذار (یعنی برعکس)
ببینید دوست عزیزاصلا من اونجا عبارت <body>'; ندیدم که بخوام قبلش اضافه کنمو اینکه یه جای دیگه دیدم نوشته بود </td> من گشتم دیدم نزدیک 500 تا از اینا پیدا کردم پس قبل از هر 500 تای اینا باید عبارت اضافه کنم ؟
علت اینکه بسته ای هنگام نصب با خطا روبرو میشه همینه
یعنی نمی تونه اون کد رو پیدا کنه تا کدی رو بعدش قرار بده
شما باید مقداری با php آشنایی داشته باشید تا این مشکل رو برطرف کنید
مثلا تو فایل index.template.php قالبتون باید بعد از <body> با اتکا به اطلاعات خودتونرا اضافه کنید بعدش کدکد:';را قرار دهید و بعدش یه کدکد://Display ads on the top of the page if (function_exists("show_topofpageAds")) { $ads = show_topofpageAds(); if(!empty($ads)) if($ads['type']==0) echo $ads['content']; else eval($ads['content']); unset($ads); }قرار بدید و در پایان تگ های div یا td یا table که در بعد از همین کد بر اساس قالبتون قرار دارند یک ; قرار دهیدکد:echo '
اینها همش آشنایی با کدهای php به شمار میره ... به همین دلیل دوستان خوبمون در بخش ساپورت smf می فرمایند باید تغییرات را خودتون ایجاد کنید و این نیاز به کمی تجربه + آشنایی با php داره
در مورد تگ های </td> که فرمودید به تعداد فراوان پیدا میشه شما باید از قالب پیش فرضتون الگو برداری کنید
مثلا ببینید کد مورد نظر جدیدی که باید در قالب غیر پیش فرض قرار بگیره در کجای قالب پیش فرض قرار گرفته .. قبل یا بعد از کدوم قسمت .. نرسیده با قسمت زمان لود صفحه یا بعد از قسمت اخبار یا ... از این روش ها و تجربه ها باید کار را شروع کنید
موفق و موید باشید
بابا اصلا توی index.template.php این <body> نیست چیکار کنم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)