-
دات نت نیوک و مامبو
یادم هست که در یه تاپیکی داخل همین فروم درباره دات نت نیوک سوال شده بود که از مامبو بهتره یا نه من یه سری به سایتش زدم و به نظر میرسه چیز جالبی باید باشه . وبا وجود اینکه عضو هم شدم نتونستم .net Nuke رو بگیرم از دوستان میخواخستم بپرسم کسی با این cms کار کرده و اگه لینک دانلودش رو داره بذاره تا ما هم تستش کنیم. :
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2008 12:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دات نت نیوک و مامبو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
لینکی که گذاشتید مستقیم نیست و با ثبت نام هم دانلود نمیکنه؟؟؟!
-
-
لینک مستفیم دانلود ندارن
در سایت خودشون دنبالش بگردید من خودم شخصا از همین سایت دانلود کردم با ثبت نام و ...
-
-
در این CMS از زبان ASP استفاده شده و اصلا نمیشه این دو رو با هم مقایسه کرد
-
-
مرجع فارسی این پرتال به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] راه اندازی شده است و شما می توانید نسخه فارسی و شمسی شده این پرتال به همراه چندین ماژول و پوسته فارسی را بطور رایگان از این سایت دریافت نمایید.
در مورد برتری این پرتال نیز شاید درست نباشد که در این انجمن صحبت خاصی را مطرح نمایم اما اگر به تعداد کاربرهای این پرتال (ششصدو سه هزار نفر به تاریخ نگارش این متن) و اینکه روزانه حدود 300 تا 500 عضو جدید به این پرتال می پیونند توجه کنید پاسخ سوالتان را می گیرید.
من شخصا حدود 4 سال است با این پرتال کار می کنم و بیش از 50 سایت را با آن راه اندازی نموده ام. و در مورد آن می توانم بگویم فوق العاده است.....
-
-
سلام.
به انجمن خوش آمدید.
در اگوست 2005 بر روي گسترش مامبو بيش از پيش كار شد كه پيچيدگي و توانايي مامبو باعث دریافت جوایز گوناگونی شد که تنها دلیل آن صداقت و وفاداری با کاربران بود.
[size=10pt][size=10pt]نسخه 4.5.2 بیش از 1.8 میلیون بار دانلود شده بود.[/size][/size]
مديران مامبولرن همگي صرفا بخاطر علاقه شخصي و گسترش مديريت محتواي وب در مامبولرن فعاليت ميكنند و هيچ درآمد يا حقوقي بابت اين كار دریافت نميكنند و به اين افتخار مي كنند كه در طول يك سال فعاليت بيش از ۷۰۰۰ بار دانلود مامبوفارسي و بيش از ۱۰۰۰ سايت آنلاين استفاده كننده از مامبو فارسي (با رعايت كپي رايت) و نزديك به ۴۰۰۰ كاربر فعال در سايت و [size=10pt][size=10pt]
بيش از ۱.۵ ميليون[/size][/size] بازديد در ده ماه اخير از سايت موفقيتي بوده است كه نصيب كمتر گروهي مي شود.اما ما اين همه موفقيت را مديون شما كاربران عزيز مي دانيم پس ما را در انجام هر چه بهتر فعاليت هايمان ياري نماييد.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
-
-
من چند تاپیک گذاشت. کسی جواب منو نداد ولی دوستم که کنارم بود و با DNN کار می کرد همان وقت جوابش را دادند و وقتی سایتش درست نشد مدیر انجمن مشکلش را حل کرد در صورتی که اینجا کسی جواب قطعی نمی دهد.
به نظر من، که چند سال با جوملا کار می کنم DNN مزایای بهتری دارد
ولی خودم دلم نمی اید JOOMLA رو رها کنم.
-
-
سلام
13) حتی الامکان از ارسال در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)