[quote author=فیروزمندان link=topic=15508.msg81593#msg81593 date=1217925491]
سلام
چک کنید ببینید مشکل حل شد ؟
یا علی
[/quote]
خیلی خیلی ممنون، درست شد.
میشه بفرمایید چیکار کردید تا احیانا اگه بعدا همچین چیزی پیش اومد بدونم.

[quote author=فیروزمندان link=topic=15508.msg81593#msg81593 date=1217925491]
سلام
چک کنید ببینید مشکل حل شد ؟
یا علی
[/quote]
خیلی خیلی ممنون، درست شد.
میشه بفرمایید چیکار کردید تا احیانا اگه بعدا همچین چیزی پیش اومد بدونم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فقط یک تگ در هدر شما اضافه کردم :
یا علیکد:<BASE HREF="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسیار بسیار ممنون
فقط یه نکته دیگه. من الان دیدم که در تنظیمات ویرایش گر، تبدیل url مطلق رو بر روی خیر قرار دادید. آیا همین جوری باشه یا اینکه اونو روی بلی بزارم؟
سلام
خیر ، اجازه بدید در همین حالت باشه ...
یا علی
ممنون جناب فیروز مندان پس با تغییر دادن این کد <?php mosShowHead('','base' ?> و همچنین اضافه کردن تگ BASE در ابتدای سایت مشکل حل میشود ؟؟؟؟
من مشکل خیلی بزرگی داشتم با کامپوننت Akocomment که با این کاری که شما گفتین درست شد
جناب فیروزمندان
سلام
من هم همین مشکل را داشتم که الحمدلله با راه حل ارائه شده حل شد.ممنونم
جناب فیروزمندان
با سلام، با راه حل ارائه شده مشکل لود تصاویر حل میشه ولی در منو کاربری و ارسال مطلب پس از زدن کلید ذخیره و یا لغو، خطای :
بوجود میاید. و با برگردوندن کد قالب به حالت اول ، مشکل ارسال حل میشود ولی دوباره مشکل لود تصاویر پیش میاید.کد:Not Found The requested URL /index.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
چگونه مسئله را حل کنیم؟
ممنون
ارور به این راه حلی که جناب فیروزمندان فرمودند مربوط نمیشه شما فایل htacsess رو چک کنید
سلام
من مامبو 4.6.5 را در روت سایت نصب نکردم و در یک دایرکتوری است و فایل htaccess. با متن زیر در آن فولدر ساختم:
آیا باید تغییری بدم؟کد:## # @package Mambo # @author Mambo Foundation Inc see README.php # @copyright Mambo Foundation Inc. # See COPYRIGHT.php for copyright notices and details. # @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL, see LICENSE.php # Mambo is free software; you can redistribute it and/or # modify it under the terms of the GNU General Public License # as published by the Free Software Foundation; version 2 of the License. ## # # mod_rewrite in use # RewriteEngine On # Uncomment following line if your webserver's URL # is not directly related to physical file paths. # Update YourMamboDirectory (just / for root) # RewriteBase /YourMamboDirectory # # Rules # RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^content/(.*) index3.php RewriteRule ^component/(.*) index3.php RewriteRule ^mos/(.*) index3.php
علاقه مندی ها (Bookmarks)