-
مشكل در فعالسازي (قابل فهم كردن لينك ها)
پست قبلي با همين موضوع كه ارسال كردم متاسفانه براي بنده باز نميشد كه احتمالا" به دليل متن طولاني عنوان آن بود.از مديران مامبولرن عذر خواهي ميكنم بابت ارسال پست تكراري
سلام به همه ي دوستان بويژه مديران ارجمند.روز شما بخير. 
شايد اين پست براي اكثر شما آشنا و تكراري باشد.
بنده با توجه به اينكه بيش از 90% مراجعات به سايت ها و مراجع از طريق موتورهاي جستجوگر است واقف هستم.روي همين مهم تصميم گرفتم كه با توجه به پشتيباني سرور از آپاچي گزينه ي "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" را در قسمت تنظيمات مديريت فعال كنم.فلذا با توجه به تاكيد شما فايل htaccess.txt را به htacces. تغيير نام دادم.بعد از اينكار درحالي كه تغييرات بروي لينكها اعمال شده بود اما متاسفانه لينكها عمل نميكردند و پيغام خطاي "صفحه ي مورد نظر يافت نشد." ظاهر مي شد.از شما عزيزان اين پرسش را داشتم كه آيا بايد از نو مطالب را روي سايت منتظر كرد(يعني اول اين امكان را فعال نمود و بعد مطالب را ارسال كرد؟!)
قريب به 5 ماه است كه سايت بنده راه اندازي شده و مقاله ها و مطالب ارزشمند و زيادي به روي سايت منتشر شده لذا واقعا" نمي خواهم كه تمامي مطالب به نوعي قرباني اين امكان فوق العاده شوند!
منتظر راهنمايي شما اساتيد هستم.متشكرم.ابراهيمي/
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2008 05:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)