-
قالب خليج فارس
با سلام و صلوات
از اون روزي كه من به تيم مامبولرن سفارش فارسي سازي يه قالب رو دادم مدت زيادي نميگذره كه من اولين قالبم رو فارسي سازي كردم (اين نشانه پر بار بودن اين تالار هست) و حالا تقديم ميكنم به جامعه مامبو فارسي.
اسم اين قالب رو قالب خليج فارس گذاشتم اميدوارم كه مورد استفاده و مفيد واقع بشه.
سعي كردم تمامي نكات رو رعايت كنم ولي بي صبرانه منتظر نقطه نظرات و راهنمايي هايتان هستم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2008 07:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قالب خليج فارس
لينك دانلود هم گذاشته بودم ولي ارسال نشد!!!
دوباره ميزارم:

-
-
خيلي عجيبه كه لينك دانلود ميزارم و ثبت نميشه!!!!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از مدير تالار خواهش ميكنم اين لينك رو زير پست اول بزارند و اضافه ها رو پاك كنند.تشكر
-
-
سلام و خسته نباشيد.
بايد بگم كه قالب خوبيه.
فقط چنتا موضوع هست كه بهت ميگم.
خط كپيرايت رو يادت رفته بزاري.
(Bullets) گلولههايي كه براي آيتم قرار ميگيره سمت راست بايد باشه كه سمت چپ هستن.
تا بحال امتحان كردي ببيني وقتي آدرس طولاني ميشه چه اتفاقي ميوفته؟
بنر سايت رو هم خيلي تابلو سانسور كردي! كوچيكتر ميشد بهتر بود تا سانسور كني كه اونجا چي نوشته شده بودش!
اگه آدرس رو زير بنر و توي اون خط خاكستري رنگ قرار بدي و با رنگ روشن بهتر بايد باشه. البته سليقهاي هستش ديگه.
ماژول هايي كه در سمت چپ بايد قرار بگيرند رو كجا گذاشتيد. قالبي استاندارد هستش كه تمامي ماژولهاي اصلي رو داشته باشه.
منطقه مياني سايت كه محتوا در اون نمايش داده ميشه بهتر از هم تفكيك بشه و اين يك ضعف براي اكثر قالبها هستش.
بازم تكرار ميكنم قالب خوبي ساختي و براي كار اول بسيار عالي هستش و اميدوارم با رفع نواقص اين قالب و انتشار اون قالبهاي بعدي شما رو هم مشاهده كنيم.
موفق و پيروز باشيد.
-
-
اون نوشته بالاي لوگو رو با paint پاك كردم به خاطر همين اين جوري شده.گرافيكم ضعيفه پسر مهربون.
-
-
با سلام ممنون
با ایجاد بعضی تغییرات در قالب منتشر شد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)