-
پاسخ : پيچ رنكينگ بوسيله طرز استفاده دومين
سلام
ببینید گوگل بر اساس لینکی که به سایت شده باشه یا همون backlink به سایت شما مراجعه میکنه
ممکن هست در یک سایت به شما به این صورت لینک داده باشن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و در سایت دیگه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در گوگل هر دو ایندکس میشه و مشکلی نداره اما رتبه ای که در کل سایت شما کسب میکنه بالا نمیره که دلایلش رو دوستان در بالا ذکر کردند .
برای حل این مشکل هم باید سایت رو لاک کرد روی یکی از پترن ها . یا با www و یا بدون www .
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-07-2008 10:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بابا چه خبر شد دعوا شده يكي بياد سوا كنه ;D
ببينيد يه چيز ديگه تو قسمت وب مستر تولز خود گوگل يه جا از من سوال كرد مي خواي سايتت با www ايندكس بشه يا بدون www كه من گفتم مي خوام با www ايندكس بشه حالا به نظر شما نيازي هست كه از redirect هم استفاده كنم يا خود گوگل ديگه تشخيص مي ده؟
باي
-
-
[quote author=piroozman link=topic=15540.msg81911#msg81911 date=1218109891]
سلام
بابا چه خبر شد دعوا شده يكي بياد سوا كنه ;D
ببينيد يه چيز ديگه تو قسمت وب مستر تولز خود گوگل يه جا از من سوال كرد مي خواي سايتت با www ايندكس بشه يا بدون www كه من گفتم مي خوام با www ايندكس بشه حالا به نظر شما نيازي هست كه از redirect هم استفاده كنم يا خود گوگل ديگه تشخيص مي ده؟
باي
[/quote]
شما حتما از redirect استفاده کن. ربات های گوگل هر آدرسی رو که باز بشه کراول میکنن. اون قسمت فقط برای نحوه نمایش لینک های ایندکس شده سایت شما هست و ربطی به کرال کردن یا نکردن نداره.
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=15540.msg81908#msg81908 date=1218104009]
سلام
ببینید گوگل بر اساس لینکی که به سایت شده باشه یا همون backlink به سایت شما مراجعه میکنه
ممکن هست در یک سایت به شما به این صورت لینک داده باشن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و در سایت دیگه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در گوگل هر دو ایندکس میشه و مشکلی نداره اما رتبه ای که در کل سایت شما کسب میکنه بالا نمیره که دلایلش رو دوستان در بالا ذکر کردند .
برای حل این مشکل هم باید سایت رو لاک کرد روی یکی از پترن ها . یا با www و یا بدون www .
یا علی
[/quote]
جواب شما در کوتیشن بالاست.
ببینید اگر شما دامین خودتون رو با www قفل کنید میبایست در قسمتی که sitemap رو در گوگل ست میکنید www رو در نظر بگیرید و بالعکس ...
یا علی
-
-
سلام. ببخشید یه سوال از مدتها پیش توی ذهن من بود. حالا که دیدم به بحث اینجا مربوطه خوب دیدم مطرحش کنم.
من خیلی وقت ها دیده بودم که سایت های بزرگ آدرسشون مثلا اینطوریه : www5.site.com که خوب مونده بودم این 5 در کنار w ها از کجا اومده که حالا دوستان می گن که خود www این هم ساب دومین هست. خوب حالا یعنی آدرس این سایت ها www . www5 .site.com هست یا دیگه اینا اصلا www ندارن و اونو تبدیل کردند به www5 ؟ اگر این طور هست (یعنی تبدیلش کردند) باز مگه www یهپروتکل و قرار داد نیست؟ پس چطور تغییرش دادن؟
یــــــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــــــل ی
-
-
خوب . در اینترنت هی چیزی نشدنی نیست. خصوصا که اگر سرور اختصاصی و نیروی متخصص برای کانفیگ کردن در اختیارتون باشه.
و اما در مورد اون سایت ها :
بعضی از سایت ها که به هر دلیلی، تمایل به استفاده از چند سرور دارند، برای سایتشون چند زیر دامنه می سازند و هر کدوم از اونها رو طوری تنظیم می کنند که از یک سرور دیگه لود بشه.
مثلا : yoursite.com دامنه شماست.
dl.yoursite.com از روی یک سرور دیگه خونده میشه. و مشابه یک دامنه عمل می کنه که روی سرور دیگه ای پارک شده.
اما این که باز هم با این وجود، باز هم www رو به اول اضافه کنیم، باز هم سایت باز میشه، پاسخ در اکثر موارد منفی هست.
و این موضوع، خودش شاهدی هست بر این که www یک زیر دامنه هست. (کاش این موضوع رو زودتر مطرح می کردید که بعنوان شاهد استفاده کنیم!)
چون اگر www طوری بود که به اول هر نوع آدرسی اضافه بشه، فرقی نکنه، خوب http:// www .www3.imperial.ac.uk/ باید باز میشد.
همینطور http:// www4. infotrieve.com/default.asp
در صورتی که این طور نیست. www ی ک زیر دامنه هست که به صورت یش فرض زیر دامنه اصلی تعریف شده . بنا بر این اگر www قرار بود یک نوع چیزی شبیه پیشوندی باشه که روی همه قسمت ها کار کنه، باید اون دو لینک بالا هم باز می شدن
-
-
خوب حالا یعنی آدرس این سایت ها
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست یا دیگه اینا اصلا www ندارن و اونو تبدیل کردند به www5 ؟ اگر این طور هست (یعنی تبدیلش کردند)[size=10pt][size=10pt]
باز مگه www یه پروتکل و قرار داد نیست؟[/size][/size] پس چطور تغییرش دادن؟
سلام. این که چطور تغییر دادند را متوجه شدم. ولی خوب حتما برای این تغییر باید رویه سرور دیگه تنظیم کرد؟
این موضوع پروتکل را هم اگه میشه بازش کنید. هر چند مطمئن نیستم سوالم درسته یا نه 
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــــلی
-
-
سلام علی جان
مشکل شما دقیقا چیه ؟
www در واقع یک سابدامین هست که cname رو به صورتی ست میکنن که معمولا با سایت اصلی یکی باشه
اما در کل میشه کاری کرد که محتویات سایت با www و بدون www متفاوت باشه
( در جواب اون دوستمون که اعتقاد دارند این کار ممکن نیست ! )
یا علی
-
-
سلام. خیلی مخلصیم 
مشکلی که نیست قربان ;Dفقط من فکر می کردم www هم مثل http یا ftp یه پروتکل در وب هستش و وجودش حتما لازم هست که مثل اینکه اشتباه می کردم. 
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلی
-
-
سلام به همه
حالا يه مسئله ديگه
وقتي ما كامپوننت يادداشت نگار پيشرفته را نصب مي كنيم مثلا آدرس يكي از محتواي ساتمون اين طوري است:
http:// www. yoursite.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 324&Itemid=69
وآدرس ارسال نظر اين طوري است:
http:// www. yoursite.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 324&Itemid=1&show=1
ولي هر كدوم را كه بزنيد با محتواي كاملا يكسان مواجه مي شويد و در آدرس اولي هم مي توانيد نظر خود را يادداشت كنيد حالا موتور جستجو وقتي ببينه اين طوري است طبق گفته هاي خودتون بايد رتبه را كاهش بده اون وقت راه حل چيست؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)