-
پاسخ : پيچ رنكينگ بوسيله طرز استفاده دومين
حالا من مي خوام يه قدم برم جلوتر و به فرض كه حرف شما درست باشه (فقط فرض!) فكر كنيد موقع محاسبه پيج رنك شده و گوگل مي خواد پيج رنك ها رو حساب كنه، آيا گوگل منبعي غير از كچ خودش براي محاسبه پيج رنك داره؟
قاعدتا فقط منابع گوگل cache های اون نیست. پارامتر های زیادی رو گوگل برای رتبه دادن به یک سایت در نظر می گیره. مثلا مدت زمان بروز رسانی سایت, نحوه طراحی صفحات , url ها و ....
حرف شما در مورد ذخیره شدن یک cache درسته. گوگل وقتی ببینه 2 صفحه عینا مثل هم هستن میاد cache های ذخیره شده اونا رو یکی می کنه ولی همون طور که گفتم صرفا cache ها رو نمیشه ملاک قرار داد که چون یکی هستن پس هیچ 2 صفحه ای هم تکراری نیست و اگه این مورد درست بود نباید آدرس های سایت به 2 صورت ایندکس می شدن.
تازه شما خودتو بذار جاي گوگل (نه برنامه نويسان گوگل بلكه خود گوگل) چرا وقتي مطالب با www و بدون www يكسان هست و اين اشتباه يا عمد صاحب سايت نيست كه اينطوري شده (چون ساختار وب اينطوري پايه ريزي شده) بياد بي انصافي كنه و از ارزش صفحات كاهش بده؟؟ آيا اين الگوريتم براي جلوگيري از تقلب ايجاد نشده؟
داشتن صفحات تکراری برای یک سایت از نظر گوگل تقلب محسوب میشه. مثلا فرض کن این قابلیت وجود نداشت. بعد ممکن بود یه نفر بیاد و هر مطلب رو چند بار توی سایت خودش کپی کنه تا رتبه صفحات خودش رو بالا ببره ولی گوگل تمام سعی اش بر اینه که آثار اینجور ترفند ها رو از بین ببره.
آيا به نظر خود شما بي انصافي نيست به خاطر اينكه سايت شما با www و بدون www يك مطلب رو نمايش ميده از ارزش صفحاتتون كم بشه؟!!
نه بی انصافی نیست. به دلیل اینکه افرادی ممکنه از راه های تقلب استفاده کنن، برای ما یک قابلیت مفید هم محسوب میشه.
خود مامبو با اینکه از sef استفاده می کنه باز هم یه مقدار مشکل داره. مثلا توی سایت من در ابتدا که از mod_rewrite استفاده نکرده بودم آدرس صفحه اول به این شکل ایندکس شده بود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و خوب 3 صفحه یکسان ولی آدرس های متفاوت. که هر کدوم از اینا برای گوگل یک دامین مجزا به حساب میان.
حتی توی url های صفحات مامبو هم مشکل وجود داره چون برای هر صفحه 2 تا آدرس ایندکس میشه.
مثلا آدرسی که مامبو برای یک مطلب میسازه به این شکل هست:
ولی همین مطلب با این هم باز میشه:
و گوگل هر دوی اینا رو هم ایندکس می کنه. پس حتی بهتره این آدرس ها هم redirect بشن.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-07-2008 05:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)