-
باگ نرم افزاری در مامبو 4.6.5 ؟!
سلام. یادم هست که در مامبو 4.6.2 یه باگ نرم افزاری بود که زبان قسمت هایی از سایت خود به خود انگلیسی می شد که خوب اون با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حل شد و مثل اینکه گفته شد در نسخه 4.6.5 حل شده. اما من بعد از نصب کامپوننت فارسی shs404 و گذشت یه مدت کوتاه بخش کاربری و مدیریت سایتم انگلیسی شد.
البته من سعی کردم با همون ترفند حلش کنم که نشد. در ضمن شاید گفتنش بد نباشه که بعد از نصب مامبو به صورت پیشفرض استفاده از gettext خیر بود که من از تنظیمات کلی "بلی" کردم و بعدش هم کامپوننت shs404 را نصبیدم و بعد هم ... .
لازم به ذکر هست که حتی با غیر فعل کردن کامپوننت shs404 هم درست نشد. :'(
موفق باشید
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــــلی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-06-2008 06:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : باگ نرم افزاری در مامبو 4.6.5 ؟!
462 يه مشكل ديگه تو Pathway داشت كه اسم مجموعه رو 2 بار تكرار ميكرد قرار بود تو نسخه بعدي درست شه ولي به گمونم نشد ؟
باي
يا علي
-
-
سلام. آقا من کامپوننت shs404 را حذف کردم و درست شد. ولی خوب اینطوری که نمی شه. ااون کامپوننت هم خیلی بدرد بخوره. راه حلی قطعی وجود نداره برای این کار و اصلا دلیل این که انگلیسی میشه چیه؟ ???
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=15555.msg82108#msg82108 date=1218230486]
سلام. آقا من کامپوننت shs404 را حذف کردم و درست شد. ولی خوب اینطوری که نمی شه. ااون کامپوننت هم خیلی بدرد بخوره. راه حلی قطعی وجود نداره برای این کار و اصلا دلیل این که انگلیسی میشه چیه؟ ???
[/quote]
الان هم ادمین و هم بخش کاربریت انگلیسی هست؟
شما یه بار sh404sef رو روی یه مامبو جدید نصب کن ببین چی میشه.
منم با نسخه فارسی مشکل داشتم. البته مشکل من این بود که اصلا url ها ساخته نمی شدن. به هر حال مشکل از مامبو من بود چون همون نسخه فارسی روی یه مامبو دیگه کار می کرد. الانم که دارم نسخه انگلسی رو تست می کنم فقط پیام های توی ادمین انگلیسی شدن.
-
-
لان هم ادمین و هم بخش کاربریت انگلیسی هست؟
سلام.بله البته بود. چون الان حذفش کردم کامپوننت را دیگه :-\ باشه من روی یه مامبو دیگه تست می کنم ، نتیجه را می گم خدمتتون 
الانم که دارم نسخه انگلسی رو تست می کنم فقط پیام های توی ادمین انگلیسی شدن.
خوب یعنی پیام های خود کامپوننت فقط یا کل قسمت ادمین؟اگر خود کامپوننت فقط انگلیسی هست مشکلی نیست. ولی اگه کل ادمین را انگلیسی کنه زیاد جالب نیست بازم 
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=15555.msg82142#msg82142 date=1218267289]
خوب یعنی پیام های خود کامپوننت فقط یا کل قسمت ادمین؟اگر خود کامپوننت فقط انگلیسی هست مشکلی نیست. ولی اگه کل ادمین را انگلیسی کنه زیاد جالب نیست بازم 
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــلی
[/quote]
منظورم پیام هایی بود که خود مامبو می داد و مثلا موقعی که یه منو رو save می کنی یا ...
ولی الان فهمیدم انگلیسی بودن بعضی پیام ها از خود مامبو هست نه از این کامپوننت. من فکر میکردم این کامپوننت باعث انگلیسی شدن یه سری پیام ها شده.
به هر حال من که با این کاموننت مشکلی ندارم و نه ادمین انگلیسی هست نه بخش کاربری. البته نسخه انگلیسی این کامپوننت هم با ادمین کاری نداره و فقط بخش کاربری رو انگلیسی می کنه. حالا مشکل شما از کجاست خدا می دونه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)