-
جابجا کردن هاست ؟
سلام
میخواهم سایتی که بر روی هاست الف هست به هاست ب تغییر بدم
البته تا اینجا که به مخیله خودم میرسه رفتم رو سایت الف یک فول بک آپ گرفتم و آوردم فول بک آپ رو روی هاست دوم ریستور کردم
اما حالا سایت رو هاست دوم بالا نمیاد !
دومین همان دومین است و برای تغییر هاست dns دومین را تغییر دادم الان سایت از روی هاست ب میخواد بالا بیاد اما اررور میده این چنین :
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at sanamservice.com Port 80
از علمای عظام تقاضای فتوای راهگشا داریم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-07-2008 09:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : جابجا کردن هاست ؟
سلام.
من مفتی اینجا ندیدم. پیدا کردید، سلام منو برسونید.
اما در مورد بک آپ، شما می تونستید به مدیر هاست بگید تا براتون این کار رو انجام بدن.
یعنی سایت رو منتقل کنند.
یهم اگر ایمیل ها و ... مهم نبودن، می تونستید از فایل ها و دیتابیس به طور جداگانه پشتیبان می گرفتید و منتقل می کردید.
-
-
پاسخ : جابجا کردن هاست ؟
سلام آقا سعید
ممنون از توجهتون !
صد البته من به مدیر سرور گفته بودم و بک آپ رو ریستور کرده بود باز مشکل برقرار بود به شرح بالا.
لیک با همت همون مدیر سرور گرامی برطرف شد که همه مشکلات از ناحیه htaccess بود و لاغیر
گفتم بگم که دوستان چنانچه مورد مشابهی دیدند htaccess را نیز جز متهمین در نظر بگیرند
والله اعلم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)