سلام
ممنون از اینکه وقت میذارید و این موارد رو به ما گوشزد میکنید . ما همیشه از این موارد استقبال میکنیم ... منتظر شنیدن سایر نظرات شما در جهت بهبود هر چه بیشتر مامبو و مامبولرن هستیم .
- در مورد پیام خصوصی : حجم ها 2 برابر شد بدین صورت :
افرادی که زیر 50 پست دارند 10 پیام خصوصی
افرادی که بین 50 تا 100 پست دارند 20 پیام خصوصی
افرادی که بین 100 تا 250 پست دارند 40 پیام خصوصی
افرادی که بین 250 تا 500 پست دارند 60 پیام خصوصی
افرادی که بیشتر از 500 پست دارند unlimite ....
- در مورد دکمه ها و آیکن های انجمن :
نظر من این هست که به همین صورت انگلیسی بمونه به چند دلیل .
1 - کلمات مشکلی نیست که کاربر معنی اونها رو نفهمه
2- ظاهر بهتری دارند
3- همه میدونیم که اگر بخواییم پیشرفت کنیم باید زبان رو تقویت کنیم چون 99% سایتهای مرجع به زبان انگلیسی هستند . همچنین انجمن های مرجع انگلیسی هستند . پس این کار رو باید از یک جا شروع کرد ... شاید زمانی رسید که کل انجمن رو انگلیسی کردیم :( شوخی میکنم این انجمن برای فارسی زبان هاست پس همیشه فارسی باقی میمونه ) اما در کل نظر من در این مورد اینه ... اگر شما نظر دیگه ای دارید بگید شاید متقاعد شدم که تمام آیکن ها رو تغییر بدم
- در مورد تاریخ شمسی :
این مورد هم ترجیح میدیم میلادی بمونه . به این دلیل که با اومدن پچ نیازی به سازگار کردن نیست و سریعا میشه پچ رو اعمال کرد و ریسک خطر های امنیتی رو پایین آورد . ولی در مورد توضیحات باید بررسی کنیم ببینیم به چه صورت میتونیم این مشکل رو حل کنیم ...
- در مورد قالب :
شدیدا با شما موافقم . در این چند ماه اخیر حدود 3 - 4 قالب طراحی کردیم ولی هیچ کدوم به دلمون نچسبیده ! همچنان در گیر این موضوع هستیم که هر چه سریع تر از شر این قالب راحت بشیمچون خود ما هم خسته شدیم .... اگر در این رابطه گرافیست حرفه ای سراغ دارید که میتونه به ما کمک کنه کوتاهی نکنید ...
- در مورد سوال های تکراری :
دوست عزیزم امیر قبول زحمت کردن و سخت در حال کار روی این موضوع هستند ( البته به کمک جمعی از کاربران انجمن ) که به زودی شاهد کارهای این عزیزان خواهیم بود
یا علی

( شوخی میکنم این انجمن برای فارسی زبان هاست پس همیشه فارسی باقی میمونه ) اما در کل نظر من در این مورد اینه ... اگر شما نظر دیگه ای دارید بگید شاید متقاعد شدم که تمام آیکن ها رو تغییر بدم
چون خود ما هم خسته شدیم .... اگر در این رابطه گرافیست حرفه ای سراغ دارید که میتونه به ما کمک کنه کوتاهی نکنید ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)