-
پاسخ : چند نظر برای انجمن مامبولرن
سلام
خیلی ممنون آقا سعید ولی من فکر می کنم جواب شما یک جور از سر گذروندنه ... چون جواب قطعی نمی دید.
مدیران دیگه هم همین طور جواب دادن .... ببخشید که من رک حرف می زنم ... شاید درست متقاعد نشدم ... شایدم ...
البته موارد دیگه ای هم هست که بعد می گم.
یک مورد دیگه که بار ها به چشم می خوره سوالات تکراری است.... اگر بشه در انجمن یک گزینه ی دیگر به منوی اصلی انجمن مامبولرن اضافه بشه و درباره سوالات متداولی باشه که در انجمن مطرح شده و دوستان و کاربران تازه وارد اول به مطالعه آن بپردازند بعد اقدام به تاپیک جدید کنند فکر کنم بهتر باشه ....
ایده ی من برای کاهش شلوغی ها و یر در گمی های برخی از کاربران می باشد ، که می دانم مدیران هم به این امر واقف هستند....
موفق و پیروز باشید .....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2008 08:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
راستی دو مورد یادم رفت
ببخشید من خیلی خیلی ناشی هستم ..... اگر بخوام یک نظر سنجی در یک تاپیک ایجاد کنم این امکان وجود داره یا باید درجه کاربری بالا باشه یا من راهشو بلد نیستم ...؟
دومیش هم اینکه بعضی وقت ها پیش میاد که بعضی کلمات رو در تاپیک اشتباهی تایپ می کنیم و ارسالشون می کنیم .می دونم که برای ویرایش مطالب باید این امکان برای کاربر فعال باشه ولی نمی شه یک کاری کرد و یک امکان ویرایش مطلب به صورت خیلی ساده نسبت به مطالبی که خودش فرستاده قرار داد ....
ببخشید که من این همه حرف می زنم ..... به بزرگی خودتون ببخشید ... ولی سرم پر از سواله ...
وقتی به سوال یک کاربر درست جواب میدم و اون هم راضی می شه این برام خیلی شیرینه ... چون می خوام فقط مصرف کننده نباشم .... همه این حرف ها و نظراتی هم که دادم برای رضایت بیشتر کاربران و بالا بردن سطح انجمن و درگیری های زیاد در انجمنه (درگیری بر سر پاسخ به سوالات)
امیدوارم که منو ببخشید .... موفق باشید.
-
-
سلام به همه دوستان
jbasoft عزیز تاپیک خوبی درست کردی ، به شخصه از شما تشکر می کنم .
اما در مورد درخواست هایی که دوستان داشتن نظر شخصی خودم رو میگم . در مورد فضای پیام های خصوصی کاملا موافقم ، یه خرده کمه ...
اما درمورد ویرایش موافق نیستم . در فروم های دیگه ای که عضو هستم نتایج رو می بینیم و خودم هم ترجیح میدم که اگه فرومی داشته باشم توش امکان ویرایش نباشه 
به نظر من دکمه تشکر خیلی واجب شده (در حد واجب شرعی ;D ) . بچه ها خیلی زحمت می کشن در فروم و امکان زدن پست تشکر و تشویق هم نیست ، متاسفانه.
در مورد سوالات متداول هم که فکر می کردم در جریان هستی ، الآن در حال انجام این بخش هستیم . بخش های امنیت ، ماژول ، نصب و ارتقا و ... آماده هست و مابقی رو هم بچه ها دارن زحمتش رو میکشن . یه خرده صبوری می خواد چون زمان زیادی می بره و اعضای تیم هم در جایگاه های مختلف و شرایط خاص هستن .... اما به زودی این بخش ها آماده میشه .
بخش بدی هم که آموزش های سایت و فروم هست که امید خدا بزودی شروع می کنیم . 
این روحیه فعالت رو تحسین می کنم . امیدوارم از انجام تمام کارات احساس رضایت کنی . اما صبوری کن صبوری یییی ...
مدیران مامبولرن هم به فکر هستن ، می تونید توی تاپیک هایی که در همین زمینه برای فعالیت درست کردن این رو به وضوح ببینی .
ایرانی باشید
امیر
-
-
-
-
-
-
سلام
بین هر دو پیام خصوصی باید 1 دقیقه فاصله باشه
یاعلی
-
-
سلام. آهان.ممنون.
این تصور پیش اومده بود که مثلا در یک تایم خاص فقط چند تا میشه فرستاد. حالا این طوری خیلی بهتره 
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــلی
-
-
سلام
از اینکه خیلی طول کشید تا در اینجا دوباره ارسالی داشته باشم من رو ببخشید. 2 روز سیستمم خراب بود و یکی دو روز هم مامبو لرن باز نمیشد. تازه الانم با مکافات باز شده.
راستی منظورتم از کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره چی بود ؟
جواد جان باید خدمتت عرض کنم که منظور من کاملاً مشخص بود. (اینم واژه نامه این متن : کوزه گر = تیم مامبولرن - کوزه شکسته = قالب انجمن) در ضمن منظورم هم این نبوده که قالب خیلی بد هست. فقط این که کمی تکراری شده و خسته کننده. هرچند که من خودم شخصاً بهش عادت کردم.
[quote author=مجید link=topic=15600.msg82217#msg82217 date=1218295153]
دوستان مطمئن باشید ما همه ی نظرات شما رو می خونیم و مطمئن باشید هم دلمون می خواهد که به دلخواه شما باشیم
اما به هر حال میگن تو مو می بینی و من پیچشش مو !
در ضمن ما تک تک نظرات رو مطالعه میکنیم خوشحال هم هستیم دوستان خوبی مثل شما داریم
[/quote]
آقا مجید من و دیگر دوستان هم به گفته شما ایمان داریم. ولی خوب بالاخره باید گفت درد دل را.
این پیچش مو هم ما دیدیم. بعضی ها متأسفانه هنوز براشون اینترنت و فرهنگ استفاده از اون جا نیوفتاده. همیشه گفتن که صد سال اولش سخته. باید با طلا نوشت واقعاً.
[quote author=jbasoft link=topic=15600.msg82269#msg82269 date=1218312228]
سلام
خیلی ممنون آقا سعید ولی من فکر می کنم جواب شما یک جور از سر گذروندنه ... چون جواب قطعی نمی دید.
مدیران دیگه هم همین طور جواب دادن .... ببخشید که من رک حرف می زنم ... شاید درست متقاعد نشدم ... شایدم ...
البته موارد دیگه ای هم هست که بعد می گم.
یک مورد دیگه که بار ها به چشم می خوره سوالات تکراری است.... اگر بشه در انجمن یک گزینه ی دیگر به منوی اصلی انجمن مامبولرن اضافه بشه و درباره سوالات متداولی باشه که در انجمن مطرح شده و دوستان و کاربران تازه وارد اول به مطالعه آن بپردازند بعد اقدام به تاپیک جدید کنند فکر کنم بهتر باشه ....
ایده ی من برای کاهش شلوغی ها و یر در گمی های برخی از کاربران می باشد ، که می دانم مدیران هم به این امر واقف هستند....
موفق و پیروز باشید .....
[/quote]
اینم یک پیشنهاد برای مدیران که حق حذف پست ها رو دارن. فکر میکنم در حذف پستها باید دقت کنید - چون مثل الان که معلوم نیست دوست خوبمون جواد در رابطه با چی به سعید گفته "جواب شما یک جور از سر گذروندنه" بهتر بود این پست دوستمون هم ویرایش میشد تا معنی پست تغییر نکنه. من که به شخصه بارها با این مشکل روبرو شدم و دیدم که معنی بعضی از پست ها کاملاً تغییر کرده و یک پست ذهنها رو بدجوری مشغول کرده. البته برای خودم هم پیش اومده و حتی خودم هم نمیدونم موضوع چی بوده - چه برسه اونی که تازه از در وارد شده و خبری از هیچی نداره. بهتره کمی در این باب دقت بشه. البته نشدم نشد. ولی خوب بهتره که بشه.
اگر بخوام یک نظر سنجی در یک تاپیک ایجاد کنم این امکان وجود داره یا باید درجه کاربری بالا باشه یا من راهشو بلد نیستم ...؟
جواد جان دوست خوبم - فکر کنم اونی که بیش از 500 تا پست هم داره نتونه اینکارو بکنه. فقط مدیران ارشد هستن که میتونن!
اما درمورد ویرایش موافق نیستم . در فروم های دیگه ای که عضو هستم نتایج رو می بینیم و خودم هم ترجیح میدم که اگه فرومی داشته باشم توش امکان ویرایش نباشه
منم موافقم که این امکان نباشه. چون ممکنه که سواستفاده کنن. (اون پیچیدگی مو هستا - موشم فرفری هست - وارد جزئیات هم نشید)
به نظر من دکمه تشکر خیلی واجب شده (در حد واجب شرعی) . بچه ها خیلی زحمت می کشن در فروم و امکان زدن پست تشکر و تشویق هم نیست ، متاسفانه.
شدیداً به شخصه مخالفم. مگر اینکه چاره اندیشی بشه.
یادم هست مثلاً توی سایت تک دانلود وقتی که پولی شد و توسط فریبرز اعلام شد. 150 نفر یه دفعه تشکر کردن برای اون پست و برای پاچه خواری اینکارو کردن و شکی هم ندارم. نمونه این تشکرات در خیلی از سایتها هستش و برای خندیدن هم که شده به این تشکرات دقت کنید! ولی اگه طوری باشه که بیخودی تشکر نشه طرح بدی نیست.
[quote author=فیروزمندان link=topic=15600.msg82382#msg82382 date=1218371954]
بین هر دو پیام خصوصی باید 1 دقیقه فاصله باشه
[/quote]
برام خیلی عجیبه . فکر کنم این یک دقیقه رو طولانی حساب میکنه. اونموقع که با علی صحبت میکردم و پیغام خصوصی میزدم من تا 1 یا 2 ساعت بعد وقتی برای ارسال پیغام میرفتم خطا! میداد. به نظرم یک دقیقه حساب نمیکنه. بیشتر باید باشه. البته اینم بگم که من 4 تا پیغام فرستاده بودم - فکر کنم محدودیت ارسال در زمان مشخصی هم داشته باشه. منظور من این بودش نه اینکه فاصله بین دو پیغام.
در ضمن یک چیزی هم یادم افتاد که بگم:
ساعت سروری که انجمن روی اون نصب هست کمی جلو هست - مثلاً ساعت واقعی که آپدیت گریمویچ هستش و توی کامپیوتر خودم میبینم 2 رو نشون میده ولی وقتی پیغام ارسال میکنم 2.11 یا حدود این رو نمایش میده. این ساعت رو کمی تنظیم کنید بهتر نیست؟
البته شاید هم مشکل از ساعت منه - بنده خدا شاید عقب افتاده هستش. ???
باز هم به خاطر اینکه زحمت میکشید و مارو (منظورم خودم هست - کسی به دل نگیره و ... ) تحمل میکنید سپاسگزارم.
امیدوارم همیشه سربلند باشید.
موفق و پیروز هم باشید.
-
-
الانم دوباره برام پیش اومد - از ساعت 5.30 امروز نزدیک به 6 یا 7 تا پیغام خصوصی دادم. الان از ساعت 6.15 دقیقه داره خطا! میده. الانم ساعت 6.35 هستش. لطفاً رسیدگی کنید. ببینید مشکل چیه و اطلاعاتی در اینباره اعلام کنید تا آدم پیغاماشو بیخودی استفاده نکنه و یکی دوتا رو محض احتیاط نگه داشت.
-
-
محدودیت هایی برای تعداد ارسال های پیام خصوصی در هر ساعت هست.
مثلا در هر ساعت 3 تا که آقای فیروزمندان اعلام کردند که دو برابر شده.
و این هم مسئله اشارت های ابرو و ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)