-
اشکال در موقع اپلود کردن سایت در اینترنت
سلام
من وقتی می خواهم سایتم را در اینترنت اپلود کنم بعد از اتمام اپلود، وقتی می خواهم سایتم را باز کنم پیغام زیر بر روی صفحه برای من نمایش داده می شود و سایت من باز نمی شود:
Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(//includes/version.php) is not within the allowed path(s): (/home/payfillc/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/payfillc/public_html/includes/mambo.php on line 477
Warning: main(//includes/version.php): failed to open stream: Operation not permitted in /home/payfillc/public_html/includes/mambo.php on line 477
Fatal error: main(): Failed opening required '//includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/payfillc/public_html/includes/mambo.php on line 477
لطفا منو راهنمایی کنید. (بخدا خسته شدم از بس پیغام فرستادم ولی هیچ کس جوابمو نداد)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2006 05:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: اشکال در موقع اپلود کردن سایت در اینترنت
سلام
شما اولین پستتونه ! چطوری میگین هرچی پیغام زدم کسی جواب نداد ! مامبولرن بخاطر ساپورت عالی که داره زبانزد همه هست 
چک کنید ببینید فایل includes/version.php وجود داره ؟ اگر وجود داره پرمیشن اون چنده ؟
-
-
سلام
فايل رو زيپ كنيد و به هاست انتال بديد و در هاست extract كنيد نه اينكه بدون زيپ به هاست انتقال بديد.
-
-
سلام
از توجهتون به من خیلی متشکرم.
پرمیشن فایل version.php من 666 است.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)