سلام
پس از ارتقا به 4.6.5 ویرایشگر رو که باز می کنم، برای آپلود عکس، اولین پاپ آپ باز میشه .
برای جستجوی عکس که روی Browse کلیک می کنم پاپ آپ باز میشه اما پیغام میده : Direct Access to this location is not allowed.

سلام
پس از ارتقا به 4.6.5 ویرایشگر رو که باز می کنم، برای آپلود عکس، اولین پاپ آپ باز میشه .
برای جستجوی عکس که روی Browse کلیک می کنم پاپ آپ باز میشه اما پیغام میده : Direct Access to this location is not allowed.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما پوشه userfile توی پوشه مامبو کپی کنید و استخراج کنید
سلام
متوجه نشدم!
این پوشه قبلاً وجود داشته البته بیرون از پوشه مامبو(مامبو را در روت نصب نکرده بودم)
قبلاً کار می کرد. الان باید چکار کنم؟
شما هر جا که مامبو نصب داخل همون پوشه مامبو باید این پوشه را قرار بدید خودتون ایجاد نکنید تو این مسیر وجود داره
mambots\editors\mostlyce
سلام
در این پوشه فقط این پوشه ها هستند. docs ، JSscript
در اینصورت من باید پوشه مزبور را که قبلاً در روت داشته ام را به اینجا منتقل کنم؟
خیلی به نظرم عجیب می آد!
سلام
یاسر جان این کار رو بکن اگر جواب نداد بازم بگو ببینیم چی میشه
یا علی علیه السلام
سلام
حسین آقا، در کمال تعجب و با اجازه بزرگتر ها ، بععععععععععععععله !
سلام.خوشحالم که مشکل دوستمون برطرف.
حالا برای من یه سوال پیش اومده! اینکه این فایل زیپ Userfile اگر وجودش ضروریه چرا خودش به طور اتوماتیک نصب نمی شه؟من هم قبلا روی هر مامبویی که امتحان می کردم همین مشکل بود. با این وجود وجود این فولدر در روت مامبو یک ضرورت هستپس چرا ...؟نکنه فقط روی بعضی از مامبوها این طوریه؟
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ــلی
سلام
این مشکل که من گفتم حل شده فقط در فایرفاکس 3 صادق است!
متاسفانه در IE صفحه مزبور نه خطای اول را می دهد
و نه مثل فایرفاکس صفحه را لود می کند بلکه خطای 404 می دهد!!کد:Direct Access to this location is not allowed
ضمناً قالب و اسکین کادرهای باز شده در فایرفاکس بی مشکل بوده ولی در IE به هم میریزد و صفحه دارای اسکرول افقی می شودکد:The page cannot be found
سلام
مشکل من بایست!
در IE ادیتور باز میشه، اما برای درج عکس از پاپ آپ باز شده با زدن روی دکمه جستجو پاپ آپ باز میشه اما خطای 404 میده
در FF3 ادیتور باز میشه اما دکمه ها ظاهر نمیشوند. مثل وقتی که آدرس را متفاوت با چیزی که در تنظیمات کلی زده باشیم وارد کنیم
در هر صورت من الان ادیتورم در هر دو مرورگر مشکل داره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)