-
مشكل در استفاده از كدهاي HTML
دوستان عزيز خسته نباشيد
من يك مشكلي در استفاده از كدهاي HTML داشتم و اين است كه وقتي ميروم و كدها را در قسمت ماژول و در قسمت HTML مينويسم اگر كدها يكم طولاني باشند به شكل زير در ميآيند به مراحلي كه طي ميكنم توجه كنيد
پس از وارد شدن به يك ماژول جديد روي دكمه HTML كليك مي كنم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس كدها را وارد ميكنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس روي دكمه update كليك ميكنم . در اين حالت مقداري از كد ها وارد قسمت محتوا ميشود
ولي من نميخواهم اين چنين شود چون در اين آن نوشته ها كه وارد محتوا شده در صفحه وبم نمايشداده ميشود. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2008 11:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكل در استفاده از كدهاي HTML
سلام
می شه کدی که می خوای قرار بدی رو اینجا بذاری ... من که توی تصویر متوجه نشدم...
البته باید این توضیح رو بدم که اگر یکی از تگ ها باز باشه یا اشتباهی صورت گرفته باشه ... ممکنه که اون شناخته نشه و به عنوان متن شناسایی کنه و خروجی متن کد رو نمایش بده
موفق باشید ...
-
-
قبل از قرار دادن کدها، از تنظیمات کلی، ویرایشگر رو غی فعال کنید و کدتون رو قرار بدید و ذخیره کنید.
ویرایشگر رو به حالت قبل برگردونید.
-
-
سلام
دوست عزیز در این کاری که شما انجام میدید 2 تا مشکل اساسی وجود داره »
1 - از کدهای PHP در ادیتور HTML استفاده می کنید . !! شما در این قسمت فقط می توانید از کد های HTML استفاده کنید . علت اون کاراکتر هایی که در صفحه می بینید هم همینه . کد هایی که در <> نباشند رو به نمایش در میاره و مابقی رو حذف میکنه .
برای ساخت یه ماژول که بتونید از PHP استفاده کنید و داینامیک باشه بهتر از این راهنما استفاده کنی . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- در کدهای HTML ی که در این قسمت وارد می کنید بهتره که از تگ هایی مثل body ,html ,frame ,style ... استفاده نکنید (البته ادیتور خودش حذف میکنه اما ) حتی بدون ادیتور هم نباید از این تگ ها استفاده کنید .
توانمند باشید
امیر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)