-
مامبو سرور
با سلام خدمت مسئولان مامبو سرور
ببخشید که این تاپیک را اینجا ایجاد کردم . ولی یه پیشنهاد داشتم و آن این بود که بهتره سایت مامبوسرور را روی سروری که مامبولرن را میزبانی میکند قرار دهید تا بتوان در مواقعی که برای سرور مشکلی پیش می آید ، دسترسی به پشتیبانی هاست داشته باشیم .
ای سومین مرتبه در یک ماه گذشته هست که برای سرور مامبوسرور مشکل پیش اومده و دسترسی به پشتیبانی آنلاین هم قطع میباشد .
با سپاس و احترام .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2008 02:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مامبو سرور
شما می تونید اینجا سوال بپرسید مشکلی هم نیست
اما در دسترس نبودن سایت متاسفانه به سرور بر نمی گرده ظاهرا بعضی از ISP ها با router هاشون در ... خلاصه مشکل پیدا کردن که ما با اون هایی که اطلاع پیدا کردیم صحبت کردیم و مشکل حل خواهد شد
خوشبختانه سرور نخوابیده فقط مشکل ISP های داخلی هست همین
الان امروز داتک در تهران این مشکل براش حل شد دیروز و پریروز مامبو سرور کلا با داتک باز نمی شد .
اگر اسم ISP خودتون و شهرتون رو هم بگید ما بررسی میکنیم و یا خودتون باهاشون تماس بگیرید و بگید که سرور ها رو جایی دیگر می بینن ولی شما نمی بینید !
به هر حال از صبر و تحمل شما ممنونیم
یاعلی
-
-
سلام
ممنون از پیگیری شما
ولی من نمیتونم به تمام کاربران سایت بگم اسم ISP خودشان را برای شما بفرستند یا خودشان به ISP زنگ بزنند بگویند مشکل را حل کنند !!!
در ضمن با چندین ISP در چندین شهر ( تقریبا همه کاربران ) سایت مشکل داره .
امیدوارم این مشکل زودتر حل بشه ( نه فقط مشکل من و یا ISP خاص )
با سپاس و احترام .
-
-
ببنید بسیاری از ISP ها زیر مجموعه شرکت هایی بزرگ و یا مخابرات هستن و که همه اینها به یکجا وصل هستن و وقتی مشکل از سرجمشه خرابه بنابراین تمام کشور این مشکل رو پیدا می کنند
متاسفانه الان این مشکل برای خیلی از سرور های دیگر و یا سایت های دیگر هم در داخل ایران رخ داده
در پیگیری های ما قول رفع شدن موضوع رو دادن و ما هم امیدوارم به زودی طی یکی دو روز آینده حل بشه !
در ضمن الان اگر بتونید با یک VPN و یا چیزی شبیه اون وصل بشید می تونید سایت ها رو باز کنید
البته الان در تهران ما مشکلمون تقریبا حل شده ! در شهرستان ها هم به طبع حل میشه
-
-
سلام
ممنون
ما همچنان منتظریم
با سپاس و احترام .
-
-
ببینید، این مشکلی مامبو سرور نیست.
این مشکل رو با خیلی از سرور های دیگه هم داریم.
مشکل اصلا ربطی به سرور نداره.
مشکل در اصل مال DNS server خدمات دهنده ها ، چه اونایی که به شما خدمات میدن و چه اونایی که به ISP ها پهنای باند میدن.
مثلا در اینجا الان بلاگفا باز نمیشه. و کل زیر بلاگ های اون.
متاسفانه اینترنت تازگی ها از خیلی جاها رد میشه و به دست ما می رسه. این چیزی که به دست ما می رسه، اینقدر پالوده میشه که تهش چیزی به نام اینترنت نمی مونه.
-
-
با سلام و عرض خسته نباشید،خوب شد ما این تاپیکو پیدا کردیم،مشکل من اینه که دیروز من از مامبو سرور هاستی خریداری کردم ولی هنوز هیچ ایمیلی برای من ارسال نشده،پشتیبانی هم هیچ جوابی به من نمیده؟!؟
-
-
سلام
شما لطف کنید شماره تیکتی که زدید رو بفرمایید !
هیچ تیکت یا ایمیلی از جانب شما دریافت نکردیم !
اگر تیکتی زده بودید که بدون جواب مونده من اینجا اعلام میکنم به شما 10 گیگ مادام العمر هاست رایگان تقدیم میکنیم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
من از طریق پشتیبانی آفلاین اقدام کردم،چون توی اونجا عضو نشدم،من فقط پول را به حساب ریختم و دو فرم درخواست و پرداخت رو پر و ارسال کردم. اگر لازم هست اونجا عضو بشم اینکارو سریعتر انجام بدم.
-
-
شما برای پشتیبانی باید تیکت بزنید و یا به ایمیل support at mamboserver dot biz ایمیل بزنید .
لطفا در قسمت ساپورت تیکت جدیدی بزنید و بنویسید که دقیقا درخواست ثبت چه دامینی دادید و مبلغی که واریز کردید ... و شماره فیش ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)