الان پست ها توی فروم ما از جدید به قدیم (جدید ها بالا) مرتب میشن من می خوام قدیم به جدید باشه (قدیمی ها بالا). مثل همین فروم!
با تشکر. NGAGE.ir

الان پست ها توی فروم ما از جدید به قدیم (جدید ها بالا) مرتب میشن من می خوام قدیم به جدید باشه (قدیمی ها بالا). مثل همین فروم!
با تشکر. NGAGE.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. به نجمن مامبولرن خوش آمدید
ببخشید مگه الان توی این فروم قدیمی بالا قرار می گیرند؟در این فروم هم تا اونجایی که من دیدم جدید ها بالا هستند.
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ لی
دوباره سلام.ببخشید یه لحظه تاپیک را با پست اشتباه کردم.
ولی در مورد پست ها هم به صورت پیشفرض همین طور هست یعنی قدیمی ها بالا. توی فروم شما هم چک کردم همین طور بود.مثلا در این لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]شما زمان پست ها را چک کنید.زمان پست اول : آگوست 04, 2008, 08:59:55 pm هست و زمان پست جدید که پایین هم قرار گرفته : آگوست 04, 2008, 09:09:53 pm هست.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ لی
سلام
اگر می خواهید هر کابر برای خودش این تنظیمات را تغییر دهد باید از این طریق عمل کنند
مشخصات --> تنظیمات عمومی انجمن ها --> همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند (تیک زدن)
ولی اگر می خواهید برای تمام کاربران تنظیمات تغییر کنید از این راه عمل کنید
مدیریت --> تنظیمات قالب جاری --> بازنشاندن تنظیمات --> تنظیمات کاربران را برای این قالب به صورت پیش فرض اعمال کن
اگر هم می خواهید کسانی که تا الان تنظیماتشان رو تغییر دادند رو به حالت اولیه برگردونید از این راه اقدام کنید
مدیریت --> تنظیمات قالب جاری --> بازنشاندن تنظیمات --> ظیمات دلخواه همه کاربران را به صورت پیش فرض اعمال کن
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)