با سلام..
من مي خواهم مطالب يك بخش در صفحه اول به صورت صفحه به صفحه قرار بگيرد.. مانند خود انجمن تخصصي كه در زير آن صفحه 2،1،... قرار دارد..
براي اين كار چكار بايد بكنم؟؟ لطفا كمك كنيد..
با تشكر

با سلام..
من مي خواهم مطالب يك بخش در صفحه اول به صورت صفحه به صفحه قرار بگيرد.. مانند خود انجمن تخصصي كه در زير آن صفحه 2،1،... قرار دارد..
براي اين كار چكار بايد بكنم؟؟ لطفا كمك كنيد..
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورت نفهمیدم آیا وب سایتی می شناسی که اینطوری باشه
آره.. مثل خود اين انجمن تخصصي.. همين صفحه وقتي تعداد پاسخها زياد بشه به صورت صفحه صفحه در مي آيد..
زيرش مي نويسه : صفحه 2،1 ...
چطور ميشه تو يه سايت اينكارو كرد؟
سلام دوست عزیز.شما می خ.اهید از این امکان در سایت استفاده کنید یا در انجمن؟چون در انجمن که به طور پیشفرض وجود داره.اگر در سایت مد نظرتون هیت با یه کم توضیح بفرمایید تا راهنماییتون کنم.
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــــلی
سلام
من مي خواهم در سايت استفاده كنم.. مطالب يك بخش رو به صورت اخبار قرار دادم.. حالا مي خوام اگه به اونها اضافه شد به صورت صفحه صفحه شود..
ممنون مي شم راهنمايي كنيد..
سلام..
كسي هست به ما كمك كنه؟؟؟ من فكر مي كنم خيليا اينو مي دونن.. چون وقتي در مامبولرن هم سرچ مي كني به صورت صفحه صفحه نشون مي ده..
لطفا كمك كنيد......
سلام
دوست عزیز این امکان به صورت پیش فرض برای نمایش ادامه صفحات و نمایش تعداد آنها وجود دارد که اگر مطالب سایت شما در صفحه اول و یا مجموعه ای از تعداد هر مطلبی که تعیین کرده بودید بیشتر شد آنرا در صفحه دیگر نمایش خواهد داد. فقط باید این گزینه را در تنظیمات کلی سایت فعال کرده باشید.
اگر منظورتان چیزه دیگری است خواهشمند با ذکر نمونه و واضح توضیح دهید.
موفق باشید ...
سلام..
ميشه بگيد در تنظيمات كلي بايد كجا رو فعال كنم.. همجنين چطور ميشه در يك بخش يا مجموعه مشخص كرد كه بعد از چند تا به صفحه بعد بره؟؟؟
ممنون از راهنماييتون..
اِ شما هنوز اینجایید
خوب تو مدیریت مامبو مدیریت منو --> منوی اصلی -->صفحه اصلی
سمت چپ صفحه می تونید عدد جلوی لینک ها را افزایش یا کاهش بدید
برای باقی بخش ها و مجموعه ها همینطور فقط به جای "صفحه اصلی" اسم همون بخش تو منوی اصلی انتخاب کنید
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)